Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Euroleague: Τη Χίμκι του Γιώργου Μπαρτζώκα υποδέχεται ο Ολυμπιακός!

Δεν θέλουν γκέλα οι "ερυθρόλευκοι"

17 Ιανουαρίου 2019 10:36
Euroleague: Τη Χίμκι του Γιώργου Μπαρτζώκα υποδέχεται ο Ολυμπιακός!

Ο Ολυμπιακός ξέρει ότι στο κυνήγι της 4ης θέσης δεν υπάρχει περιθώριο για χαλάρωση, υποδεχόμενος σήμερα τη Χίμκι (21:00) για τη 19η αγωνιστική της Euroleague.

Οι "ερυθρόλευκοι" καλούνται να αποφύγουν τις κακοτοπιές κόντρα στο δυναμικό σύνολο του Γιώργου Μπαρτζώκα, με τον Έλληνα τεχνικό να αναμεένται να έχει ξανά στη διάθεσή του τους 5 παίκτες που είχε αφήσει εκτός αποστολής στον αγώνα με την ΤΣΣΚΑ για τη VTB league. Αυτόν που δεν θα έχει όμως στη διάθεσή του είναι ο Αλεξέι Σβεντ, ο οποίος δεν έχει ξεπεράσει ακόμα τον τραυματισμό του.

Το γεγονός αυτό πάντως δεν κάνει λιγότερο τη Χίμκι, η οποία μετράει 2 νίκες στα 3 τελευταία παιχνίδια της στην Euroleague, έχοντας κερδίσει μεταξύ άλλων την Φενέρμπαχτσε.

Στον Ολυμπιακό από την άλλη πλευρά υπάρχουν ευχάριστα νέα, καθώς ο Νίκολα Μιλουτίνοβ ξεπέρασε την ίωση που τον ταλαιπωρούσε και αναμένεται να βρίσκεται κανονικά στη 12άδα ενόψει του κρίσιμου αγώνα έπειτα από την απουσία τριών αγώνων (Μπασκόνια, Ρεάλ και Προμηθέα).

Στα υπόλοιπα παιχνίδια της βραδιάς, ξεχωρίζει σίγουρα ο αγώνας της Μακάμπι με την Μπαρτσελόνα, σε ένα παιχνίδι που το σύνολο του Γιάννη Σφαιρόπουλου καλείται να υποτάξει τους Καταλανούς για να μπει για τα καλά σε τροχιά playoffs.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Βόμβα στον ΣΚΑΙ: Κόβει εκπομπή κορυφαίου παρουσιαστή πριν καν αρχίσει!

Αναλυτικά το πρόγραμμα της βραδιάς:

ΤΣΣΚΑ - Μπάγερν (19:00)

Ολυμπιακός - Χίμκι (21:00)

Μακάμπι - Μπαρτσελόνα (21:05)

Γκραν Κανάρια - Φενέρμπαχτσε (22:00)

Η ΚΑΤΑΤΑΞΗ (ΣΕ 18 ΑΓΩΝΕΣ)

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share