Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Παρέλαση στα Γιάννενα έκανε η ΑΕΚ!

Συνέτριψε τον ΠΑΣ με 4-0

14 Ιανουαρίου 2019 21:34
Παρέλαση στα Γιάννενα έκανε η ΑΕΚ!

Μια «μεταμορφωμένη» ΑΕΚ σκόρπισε στους 4 ανέμους τον ΠΑΣ στους «Ζωδιμάδες» (0-4) παίζοντας τρομερή μπάλα και επέστρεψε στις νίκες μετά τις δύο σερί ισοπαλίες σε πρωτάθλημα και κύπελλο.

Από όσους φίλους της ΑΕΚ είδαν το πρώτο ημίχρονο της αναμέτρησης με τον ΠΑΣ Γιάννινα δεν πρέπει να υπήρχε ούτε ένας, ακόμα και ο πιο αισιόδοξος από αυτούς, που να περίμενε ότι η ομάδα του Ουζουνίδη θα παίξει τέτοια μπάλα και θα καθαρίσει την υπόθεση νίκη από το ημίχρονο πετυχαίνοντας τέσσερα γκολ. Διότι η εικόνα της ΑΕΚ στα πρώτα 45 λεπτά ήταν εκ διαμέτρου αντίθετη σε σχέση με τα όσα είχαμε συνηθίσει από αυτή την τρέχουσα σεζόν.

Ξεκινώντας για πρώτη φορά φέτος με 3-5-2, η ομάδα του Ουζουνίδη έκανε ό,τι ήθελε στο πρώτο ημίχρονο, είχε ευκαιρίες, είχε δοκάρια, «καθάρισε» με το εύρος που πρόσδωσε στο σκορ το παιχνίδι και δεν απειλήθηκε καν από τον αντίπαλό της!

Με τον Μάνταλο να σκοράρει με πέναλτι (που ολόσωστα δόθηκε από τον διαιτητή), τον Μιχαήλ να στέλνει κατά λάθος τη μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του για το 0-2 (σε μια φάση πάντως που η ανάπτυξη της ΑΕΚ υπήρξε υποδειγματική) και τον Πόνσε να νικάει δυο φορές τον Βελλίδη με κεφαλιά, το τελικό σφύριγμα του πρώτου ημιχρόνου ήταν και η ουσιαστική λήξη του αγώνα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τραγωδία: Νεκρός παίκτης του ελληνικού "The Voice"!

Το δεύτερο ημίχρονο ήταν μια τυπική διαδικασία. Ο ΠΑΣ Γιάννινα απείλησε δυο φορές, η ΑΕΚ είχε ένα ακόμα δοκάρι (το 16ο φετινό της!) αλλά σε γενικές γραμμές, ο ρυθμός του αγώνα θύμιζε τυπική διαδικασία. Ο Ουζουνίδης πέρασε στο παιχνίδι και τον Κρίστισιτς για να πάρει παιχνίδια στα πόδια του με τον Σέρβο να δείχνει πολύ καλά στοιχεία για όσο έπαιξε και από ένα σημείο και μετά άπαντες περίμεναν το τελικό σφύριγμα.

Κόντρα στη νωχελικό κλίμα των τελευταίων λεπτών, ο ΠΑΣ κέρδισε πέναλτι (ο Τσιγκρίνσκι ανέτρεψε τον Κριζμάν μέσα στην περιοχή) στις καθυστερήσεις αλλά ο Αθανασιάδης δεν κατάφερε να πετύχει το γκολ της τιμής καθώς ο Μπάρκας έπεσε σωστά και έδιωξε στην τελευταία αξιομνημόνευτη φάση της αναμέτρησης.

Πηγή: sdna.gr

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share