Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Λύτρωση στο 93' για τον Άρη!

Κέρδισε 1-0 τη Λαμία

14 Ιανουαρίου 2019 21:13
Λύτρωση στο 93' για τον Άρη!

Χάρη σ' ένα απευθείας γκολ- φάουλ του Ματίγια στις καθυστερήσεις ο Άρης γλύτωσε από νέο... κάζο, κέρδισε τη Λαμία (1-0) και επέστρεψε στις νίκες έπειτα από 3 αγωνιστικές.

Eπιστροφή στη δράση για Άρη και Λαμία στο πρωτάθλημα της Super League μετά από σχεδόν έναν μήνα, με τις δύο ομάδες να είναι επηρεασμένες από την αγωνιστική... απραξία, κάτι που βγήκε και στον αγωνιστικό χώρο, δεδομένου ότι δεν υπήρξαν πολλές φάσεις στο πρώτο ημίχρονο.

Στο 13ο λεπτό, μάλιστα, ο Σάββας Παντελίδης αναγκάστηκε να βγάλει τον Μπρούνο Γκάμα από το παιχνίδι, αφού ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός τραυματίστηκε, με τον Μενέντεθ να παίρνει την θέση του στον αγωνιστικό χώρο.

Μετά το πρώτο τέταρτο της αναμέτρησης ο Άρης ανέβασε ελαφρώς τον ρυθμό του, χωρίς όμως να καταφέρει να βρει διαδρόμους προς την εστία του Σαράνοφ, βρίσκοντας μπροστά του μια καλοστημένη άμυνα από την Λαμία.

Χαρακτηριστικό είναι ότι το πρώτο ημίχρονο ολοκληρώθηκε με μόλις μια τελική από τις δύο ομάδες, ενδεικτικό της φλύαρης υπεροχής του Άρη και της έλλειψης έντασης και φαντασίας των ποδοσφαιριστών των δύο ομάδων.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι δύο ομάδες, ανέβασαν ρυθμό, με την Λαμία να πατάει καλύτερα στο γήπεδο και στο 57ο λεπτό, οι φιλοξενούμενοι απείλησαν για πρώτη φορά την εστία του Κουέστα, με τον Μπερτόλιο να δοκιμάζει το πόδι του και τον Ισπανό πορτιέρε να του λέει «οχι» με διπλή επέμβαση.

Στο 64' ο Μπερτόλιο απείλησε ξανά την εστία του Άρη, με τον Κουέστα να διώχνει εντυπωσιακά σε κόρνερ, αποσοβώντας ξανά τον κίνδυνο για την ομάδα του, με τους φιλοξενούμενους στο 72’ να χάνουν μοναδική ευκαιρία για να ανοίξουν το σκορ, όμως η προβολή του Μπαράλες, πέρασε ελάχιστα δίπλα από τα δοκάρια των «κιτρινόμαυρων».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τραγωδία: Νεκρός παίκτης του ελληνικού "The Voice"!

Στο 79ο λεπτό ήρθε η... απάντηση από τον Άρη, με τον Γιουνές να σπαταλά μοναδική ευκαιρία, όταν μετά από σέντρα του Ντιγκινί βγήκε στο πρώτο δοκάρι, έπιασε την κεφαλιά με την μπάλα να περνάει εκατοστά δίπλα από τα δοκάρια του Σαράνοφ.

Στο 90ό λεπτό ο Άρης έχασε μοναδική ευκαιρία να ανοίξει το σκορ, με τον Παυλίδη να πιάνει σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής και τον Ασίγκμπα να κάνει την προβολή διώχνοντας με υπερένταση, όμως ότι δεν κατάφερε στο 90' Παυλίδης το πέτυχε ο Ματίγια στο 92ο λεπτό του αγώνα, αφού με απεύθειας εκτέλεση φάουλ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Σαράνοφ, χαρίζοντας το τρίποντο της νίκης στον Άρη.

Πηγή: sdna.gr

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share