Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Επιστρέφει ο Πέιν στον Παναθηναϊκό!

Κατέθεσε πρόταση!

12 Ιανουαρίου 2019 00:31
Επιστρέφει ο Πέιν στον Παναθηναϊκό!

Ο Ρικ Πιτίνο ξεχώρισε την περίπτωση του Άντριαν Πέιν και ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ καταθέτει άμεσα πρόταση για την απόκτησή του!

Η εικόνα της «πράσινης» front line στη Βαρκελώνη ήταν η σταγόνα που... ξεχείλισε το ποτήρι. Οι πρωταθλητές Ελλάδας αποφάσισαν πως δεν μπορούν να συνεχίσουν με τους σέντερ που υπάρχουν στο τωρινό ρόστερ και όλα δείχνουν πως το ματς με την Μπαρτσελόνα ήταν το τελευταίο με αυτή τη σύνθεση ψηλών στο «τριφύλλι». Άλλωστε, η ήττα από την Μπαρτσελόνα οφείλεται σε μεγάλο βαθμό στα χαμένα ριμπάουντ (39-19, 15 επ. ριμπ. η «Μπάρτσα») και στον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ ενεργοποιούν το σχέδιο απόκτησης ψηλού, που έψαχναν αυτές τις μέρες.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Φρίκη: Σκότωσε τη μητέρα και τη γιαγιά του και ανάγκασε την αδελφή του να καθαρίσει τα αίματα

Οι «πράσινοι» κοιτούσαν την αγορά το τελευταίο διάστημα και ο Ρικ Πιτίνο ξεχώρισε την περίπτωση του Άντριαν Πέιν, ο οποίος είναι free agent. Πρόκειται για έναν παίκτη που μπορεί να δώσει άμεσα μέγεθος και αθλητικά στοιχεία, σε μια ομάδα που γνωρίζει καλά, από το περσινό του πέρασμα. Να σημειώσουμε πως ο Αμερικανός σέντερ μέχρι πρότινος αγωνιζόταν στην Κίνα, έχοντας 16,9 πόντους, 8,6 ριμπάουντ και 1,6 ασίστ ανά ματς.

Σύμφωνα με πληροφορίες του SDNA, μεταξύ των δύο πλευρών έχουν ήδη υπάρξει οι πρώτες συζητήσεις και οι πρωταθλητές Ελλάδας είναι έτοιμοι να καταθέσουν πρόταση, πηγαίνοντας για μια δεύτερη διορθωτική κίνηση, μετά την απόκτηση του Σον Κιλπάτρικ.

Έτσι, γίνεται κατανοητό πως ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος και το «τριφύλλι» τα... δίνουν όλα στο πλαίσιο της «πράσινης» αντεπίθεσης για την οκτάδα.

Πηγή: sdna.gr

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share