Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Θλίψη στο ελληνικό ποδόσφαιρο!

Έφυγε από τη ζωή ο...

16 Δεκεμβρίου 2018 15:50
Θλίψη στο ελληνικό ποδόσφαιρο!

Έφυγε από τη ζωή την Τρίτη 11 Δεκεμβρίου 2018 ο Ηλίας Χατζηιωαννίδης, γνωστός σε όλους από παλιά «ο μικρός Δομάζος» σε ηλικία 76 ετών, έπειτα από εγκεφαλικό επεισόδιο.

Ο Ηλίας Χατζηιωαννίδης γεννήθηκε το 1942 στην Αμμουδιά Σερρών και ήταν από τους παλαιότερους ποδοσφαιριστές που δόξασαν την ομάδα και παραμένει ο μικρότερος ποδοσφαιριστής που ξεκίνησε την ποδοσφαιρική καριέρα του σε ηλικία 11 ετών.

Ξεχώριζε για την σωματική του διάπλαση, καθώς ήταν μικρόσωμος και ταχύτατος με ακαταμάχητη ντρίμπλα. Όπως έλεγε και ίδιος δεν ξεχνούσε, όταν σε ηλικία 12 ετών (1953 ή 1954) στο γήπεδο Σιδηροκάστρου μετά από εντυπωσιακή εμφάνιση που έκανε, οι στρατιωτικοί τον πήρανε και τον σήκωσαν στους ώμους του και τον γύριζαν μέσα στο γήπεδο!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τραγωδία στο Survivor - Διαρροή: Όλα ψέματα για το Survivor 3 πάει για μεγάλο βατερλό!

Ο Ηλίας αγωνίστηκε για μεγάλο χρονικό διάστημα ως ποδοσφαιριστής με τη φανέλα του Ηρακλή Αμμουδιάς αλλά και ως προπονητής.

Επίσης, αγωνίστηκε στον Εθνικό Σιδηροκάστρου , στον Μέγα Αλέξανδρο Ηράκλειας αλλά και στην μεγάλη ομάδα του γηραιού Θεσσαλονίκης Ηρακλή, η συμμετοχή του εκεί αδικείται από το μοναδικό του ταλέντο.

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share