Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Θρίαμβος του Ολυμπιακού: Πέταξε εκτός την Μίλαν και συνεχίζει στο Europa League!

Απίστευτο κι όμως αληθινό!

13 Δεκεμβρίου 2018 23:55
Θρίαμβος του Ολυμπιακού: Πέταξε εκτός την Μίλαν και συνεχίζει στο Europa League!

Μεγάλη μπάλα, απαράμιλλο πάθος και άριστη τακτική μετέτρεψαν ένα θαύμα σε... πραγματικότητα. Ο Ολυμπιακός διέλυσε τη Μίλαν 3-1 και το ποδόσφαιρο απέδωσε δικαιοσύνη: Η καλύτερη ομάδα πέρασε!

Τα έδωσε όλα, το πίστεψε, ρίσκαρε τα πάντα, ακολούθησε το πλάνο του και «βρήκε» ένα ιστορικό ματς και μια ιστορική πρόκριση απέναντι σε έναν «κολοσσό» του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου! Ο Ολυμπιακός πήρε μια τεράστια από κάθε άποψη νίκη με σκορ 3-1 επί της Μίλαν για την 6η αγωνιστική των ομίλων του Europa League και τερμάτισε στη 2η θέση του 6ου ομίλου πίσω από τη Μπέτις, περνώντας στους «32» της διοργάνωσης στην ισοβαθμία (10β.) με τους «ροσονέρι», χάρη στην καλύτερη συνολική διαφορά τερμάτων (11-6 έναντι 12-9).

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Προκαλεί ο Γιάννης Μπέζος: «Θέλω να με λένε στραβόξυλο»

Μετά από 6 ματς στον όμιλο, ο Ολυμπιακός έδειξε ότι ήταν καλύτερος από αυτή τη Μίλαν -παρά τις καλύτερες μονάδες των Ιταλών- αφού η ομάδα του Μαρτίνς δεν φοβήθηκε πουθενά να παίξει το ποδόσφαιρό της. Οι «ερυθρόλευκοι» έπαιξαν μπάλα και στα έξι ματς χωρίς να φοβηθούν και στο τέλος δικαιώθηκαν για την επιμονή στο πλάνο και την πίστη στις δυνατότητές του.

Σπουδαία εμφάνιση από τους περισσότερους «ερυθρόλευκους» που έκαναν κατάθεση ψυχής στο κατάμεστο Καραϊσκάκη, με τον Ζοζέ Σα MVP του αγώνα που κράτησε το σκορ σε «επίπεδα» πρόκρισης. Μαζί του κορυφαίοι σε απόδοση Φορτούνης, Κούτρης και Γκιγιέρμε για έναν Ολυμπιακό που έζησε μια από τις μεγαλύτερες στιγμές στην ιστορία του απέναντι στους επτάκις πρωταθλητές Ευρώπης.

Πηγή: sdna.gr

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share