Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Europa League: Τελικός παρά τις... αυτοκτονίες για ΠΑΟΚ!

Όλα για όλα!

13 Δεκεμβρίου 2018 08:05
Europa League: Τελικός παρά τις... αυτοκτονίες για ΠΑΟΚ!

Οι ποδοσφαιριστές του Ραζβάν Λουτσέσκου είναι έτοιμοι από όλες τις απόψεις ενόψει του «τελικού» απέναντι στην ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ το βράδυ (19:55 Cosmote Sport 2) στο γήπεδο της Τούμπας!

Όταν η κλήρωση έφερνε τον ΠΑΟΚ αντιμέτωπο με τις ομάδες του ομίλου του όλοι μιλήσαμε για μία πρόκριση που θα μπορούσε ο δικέφαλος να την κάνει εύκολη υπόθεση. Μάλιστα, όταν έφτασε να χάσει μόλις 1-0 από την Τσέλσι στην πρεμιέρα, υπήρξαν αρκετοί που πίστεψαν ότι αν ο ΠΑΟΚ κέρδιζε εκείνο το ματς ίσως και να περνούσε ως πρώτος. Τα πράγματα ήρθαν έτσι που στην τελευταία αγωνιστική των ομίλων του Europa League, ο δικέφαλος του Βορρά, είναι τελευταίος, έχοντας κάνει απογοητευτικές εμφανίσεις και παίζοντας στην Τούμπα έναν τελικό που μόνο αν τον κερδίσει και παράλληλα χάσει η Βίντι που παίζει με την Τσέλσι, μπορεί να ελπίζει σε πρόκριση.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έγκλημα στη Ρόδο: Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση δολοφονίας της Ελένης Τοπαλούδη! - Τα νέα στοιχεία επιβαρύνουν τον 19χρονο!

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου και οι ποδοσφαιριστές του είναι έτοιμοι για το σημαντικό αυτό παιχνίδι έχοντας τη θέληση να συνεχίσουν στην Ευρώπη και να δείξουν πως έστω και στο φινάλε, έστω και με περιπετειώδη τρόπο έχουν το χαρακτήρα ν’ αλλάξουν τα δεδομένα.

Η τελευταία προπόνηση του ΠΑΟΚ πραγματοποιήθηκε στη Νέα Μεσημβρία και αφορούσε την τακτική, την κυκλοφορία της μπάλας και τις στημένες φάσεις.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Εκτροχιασμός τρένου στην Άγκυρα με πολλούς τραυματίες!

Στη συνέχεια ο Ρουμάνος τεχνικός επέλεξε τους 18 παίκτες που θα έχει στη διάθεσή του κόντρα στη ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ.

Η αποστολή αποτελείται από τους: Ρέι, Πασχαλάκη, Μάτος, Τόσκα, Βιεϊρίνια, Κρέσπο, Βαρέλα, Σάχοφ, Μαουρίσιο, Βέρνμπλουμ, Κάνιας, Μπίσεσβαρ, Πέλκα, Ζαμπά, Ουάρντα, Λημνιό, Πρίγιοβιτς, Άκπομ.

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share