Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Europa League: Για την υπέρβαση κόντρα στην Μίλαν ο Ολυμπιακός!

Παίζει τα ρέστα του!

13 Δεκεμβρίου 2018 08:01
Europa League: Για την υπέρβαση κόντρα στην Μίλαν ο Ολυμπιακός!

Όντας τρεις βαθμούς πίσω από τη Μίλαν και με το μειονέκτημα του 3-1 από το Μιλάνο, οι ερυθρόλευκοι ρίχνονται στη μάχη (22.00 Cosmote sport 3) για να ξεπεράσουν τα όριά τους και να περάσουν στην επόμενη φάση του Europa League!

Ο Ολυμπιακός το βράδυ της Πέμπτης παίζει... ρέστα πρόκρισης απόψε στις 22.00 με την σπουδαία Μίλαν. H ομάδα του Μαρτίνς βρίσκεται στην τρίτη θέση, τρεις πόντους πίσω από τους ροσονέρι που έχουν και το πλεονέκτημα της νίκης με 3-1 στο παιχνίδι στο Μιλάνο, οπότε η αποστολή του Ολυμπιακού μπορεί να χαρακτηριστεί άκρως δύσκολη.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έγκλημα στη Ρόδο: Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση δολοφονίας της Ελένης Τοπαλούδη! - Τα νέα στοιχεία επιβαρύνουν τον 19χρονο!

Οι ερυθρόλευκοι πραγματοποίησαν την τελευταία τους προπόνηση ενόψει της αναμέτρησης, με τον Ναουέλ να συμμετέχει στο πρώτο μέρος της. «Ντόπες» από οπαδούς που βρέθηκαν στις εξέδρες για να στήσουν το κορεό του αγώνα. Μετά την καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου, οι παίκτες του Ολυμπιακού προπονήθηκαν στο γήπεδο, όπου θα υποδεχθούν τη Μίλαν του Τζενάρο Γκατούζο για την 6η αγωνιστική των ομίλων του Europa League. Ο Πέδρο Μαρτίνς είδε τον Ναουέλ να ακολουθεί το πρώτο κομμάτι του προγράμματος και στη συνέχεια να ακολουθεί ατομικό, παραμένοντας αμφίβολος ενόψει «ροσονέρι».

Ο Πέδρο Μαρτίνς είχε στις βασικές δοκιμές του για την Μίλαν τον Φορτούνη μπροστά και έναν σχηματισμό 4-3-3 σε... λογική του εκτός έδρας ματς με την Μπέτις. Απέναντι στην Μπέτις ο Μαρτίνς είχε ξεκινήσει ως εξής: Σα κίπερ, δεξί μπακ τον Ομάρ και αριστερό τον Τσιμίκα, τους Βούκοβιτς, Σισέ στα στόπερ, τους Καμαρά, Μπουχαλάκη, Γκιγιέρμε στον άξονα, τους Ναουέλ, Ποντένσε στα «φτερά» και τον Φορτούνη «ψευτοεννιάρι». Μία βασική δοκιμή που έκανε την Τετάρτη ήταν σε λογική 4-3-3 δηλαδή του εκτός έδρας ματς με την Μπέτις και φορ τον Φορτούνη. Στην δοκιμή είχε διάταξη Σα πορτιέρο, Τοροσίδη δεξί μπακ με Ομάρ δεξί εξτρέμ και Τσιμίκα αριστερά με Ποντένσε στην πλευρά του. Στον άξονα τριάδα με Γκιγιέρμε, Καμαρά και Μπουχαλάκη και μπροστά ο Φορτούνης.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Εκτροχιασμός τρένου στην Άγκυρα με πολλούς τραυματίες!

Η Μίλαν ανακοίνωσε την αποστολή για το ματς με τον Ολυμπιακό. Οι «ροσονέρι» δεν θα έχουν στη διάθεσή τους τον Ρομανιόλι, ο οποίος θα επιστρέψει στο επόμενο ματς της ομάδας για το πρωτάθλημα. Από την άλλη, ο Μουζάκιο επέστρεψε στη διάθεση του Γκατούζο. Φυσικά, εκτός παραμένει ο τραυματίας Μποναβεντούρα.

Η αποστολή:

Αντόνιο Ντοναρούμα, Τζίτζιο Ντοναρούμα, Ρέινα, Αμπάτε, Καλάμπρια, Λαξάλτ, Μουζάκιο, Ροντρίγκεζ, Σίμιτς, Ζαπάτα, Μπακαγιόκο, Μπερτολάτσι, Κεσιέ, Μάουρι, Τσαλχάνογλου, Καστιγιέχο, Χαλίλοβιτς, Ιγουαΐν, Σούσο.

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share