Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Champions League: Να μην γράψει αρνητική ιστορία η ΑΕΚ!

Για τον πρώτο της βαθμό!

12 Δεκεμβρίου 2018 09:01
Champions League: Να μην γράψει αρνητική ιστορία η ΑΕΚ!

Η ΑΕΚ βρίσκεται στην πορτογαλική πρωτεύουσα από το μεσημέρι της Τρίτης ενόψει του σημερινού αγώνα στο Ντα Λουζ, απέναντι στην Μπενφίκα για την τελευταία αγωνιστική των ομίλων του Champions League.

Σε ένα ματς αδιάφορο και για τις δύο ομάδες, πολλώ μάλλον για την Ένωση, η οποία θα προσπαθήσει να πάρει βαθμό ή βαθμούς, κάτι που δεν έχει καταφέρει ως τώρα στη διοργάνωση.

Η αποστολή της ΑΕΚ έκανε χτες το βράδυ την τελευταία προπόνηση πριν το παιχνίδι και την τελευταία προπόνηση ευρωπαϊκών διαστάσεων για φέτος.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Τα όργια στην τουαλέτα και το απαγορευμένο βίντεο": Σοκάρει η Τατιάνα Στεφανίδου!

Αξίζει να σημειωθεί πως την αποστολή της ΑΕΚ στο αεροδρόμιο της Λισαβόνας περίμεναν φίλοι της ομάδας έξω από το πούλμαν. Κοντά στις 2.000 οπαδοί της ΑΕΚ θα βρίσκονται το βράδυ της Τετάρτης στο Ντα Λουζ για να υποστηρίξουν την Ένωση παρά το γεγονός ότι μιλάμε για ένα αδιάφορο βαθμολογικά παιχνίδι.

Στην αποστολή για Λισαβόνα βρίσκονται οι: Μπάρκας, Τσιντώτας, Γκίνης, Μπακάκης, Οικονόμου, Γκάλο, Τσόσιτς, Τσιγκρίνσκι, Χουλτ, Σβάρνας, Γιαννούτσος, Κλωναρίδης, Μάνταλος, Γαλανόπουλος, Μοράν, Μπότος, Γιούσης, Γιακουμάκης, Γιαννιώτας, Πόνσε, Μπογέ.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Nomads Διαρροή: Αυτός θα είναι ο μεγάλος νικητής!

Θυμίζουμε πως μαζί με την κιτρινόμαυρη αποστολή ταξιδεύουν και οι Αντρέ Σιμόες και Έλντερ Λόπες, ο πρώτος για τις τελικές συζητήσεις της μεταγραφής του στην Αλ Ουάχντα και ο δεύτερος για να δει τα αγαπημένα του πρόσωπα.

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share