Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Αγκαλιάζει το πρωτάθλημα ο ΠΑΟΚ!

Αύξησε την διαφορά από τον δεύτερο!

9 Δεκεμβρίου 2018 21:41
Αγκαλιάζει το πρωτάθλημα ο ΠΑΟΚ!

Ο ΠΑΟΚ έπαιξε με τη φωτιά αλλά άφησε τελικά τους ανταγωνιστές του να βράζουν στο ζουμί τους. Ανέτρεψε το σκορ (2-1) επί της ΑΕΛ και έφυγε στο +8 από τον Ολυμπιακό καλπάζοντας πλέον προς τον τίτλο.

Ο ΠΑΟΚ ήθελε να... κεφαλοποιήσει το «δώρο» που ήρθε από τα Πηγάδια της Ξάνθης και απέναντι στην Λάρισα να βρει το «τρίποντο» που θα του έδινε ακόμη μεγαλύτερη απόσταση ασφαλείας. Όπως και με τη Λαμία, έτσι και απέναντι στους «βυσσινί» το έργο του φάνηκε από την αρχή πως δεν θα είναι εύκολο.

Με την έναρξη του παιχνιδιού, ο Δικέφαλος ανέλαβε τα ηνία του παιχνιδιού, έκλεισε στο μεγαλύτερο διάστημα του πρώτου 45λεπτου τους φιλοξενούμενους στο μισό γήπεδο και προσπάθησε να βρει διαδρόμους προς τα αντίπαλα δίχτυα. Με ωραίες εναλλαγές παιχνιδιού, με ανάπτυξη από τα άκρα, συνεργασίες και ορισμένες ατομικές εμπνεύσεις όπως τα μακρινά σουτ του Μαουρίσιο, ο Δικέφαλος έδειχνε απειλητικές διαθέσεις χωρίς ωστόσο να είναι αποτελεσματικός, έχοντας -βέβαια- απέναντι του και έναν εξαιρετικό Κρίστινσον.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ελένη Τοπαλούδη: Το ξέσπασμα του πατέρα για τα κυκλώματα εκβιαστών! (video)

Ο χρόνος κυλούσε υπέρ της ομάδας του Τζιανλούκα Φέστα, ο οποίος έβλεπε τους παίκτες του να αποδίδουν εξαιρετικά στην πίεση του ΠΑΟΚ, «κόβοντας» τις όποιες ορέξεις των «ασπρόμαυρων». Μάλιστα, κόντρα στην ροή του αγώνα και στην πρώτη τελική προσπάθεια, η Λάρισα άνοιξε το σκορ στο γήπεδο της Τούμπας με πρωταγωνιστή τον Νούνιτς στο 36ο λεπτό της αναμέτρησης.

Οι ισορροπίες όμως έμελλε να αλλάξουν πριν την ολοκλήρωση του α΄μέρους. Στο 43' ο ΠΑΟΚ «φωνάζει» για πέναλτι που δεν καταλογίστηκε σε χέρι του Μπαργκάν, μετά από γυριστό του Ουάρντα, ενώ τρία λεπτά αργότερα ο Πρίγιοβιτς ευστόχησε από τα έντεκα βήματα, μετά το πέναλτι στο οποίο υπέπεσε ο Καρανίκας, αντικρίζοντας την δεύτερη κίτρινη κάρτα και αφήνοντας έτσι την ομάδα του με δέκα παίκτες.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τρομερή συγκίνηση: Άναψε το χριστουγεννιάτικο δέντρο στο Μάτι! (photos)

Τα πράγματα έγιναν σαφώς πιο εύκολα για τον ΠΑΟΚ στο β΄ημίχρονο, ωστόσο, χρειάστηκε να βάλει το... χεράκι του και ο Ραζβάν Λουτσέσκου, ο οποίος πέρασε στο γήπεδο τους Άκπομ και Σάκχοφ, οι οποίοι τον... ευχαρίστησαν μέσα από μια εξαιρετική συνεργασία που έφερε το δεύτερο γκολ του Δικεφάλου. Ο Ουκρανός «σέρβιρε» από τα δεξιά, σηκώνοντας κεφάλι και ο Άγγλος «εκτέλεσε» για το 2-1, σηκώνοντας στο πόδι την Τούμπα.

Ο ΠΑΟΚ δεν πάτησε... φρένο, ωστόσο, δεν βρήκε κι άλλο γκολ, με το τελευταίο σφύριγμα του Κοτσάνη να βρίσκει τον ΠΑΟΚ με μια ακόμη νίκη αγκαλιά, βροντοφωνάζοντας πως δεν το κουνάει από την κορυφή!

Πηγή: sdna.gr

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share