Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Γλίτωσε την ήττα σοκ στο 94' ο Παναθηναϊκός! (video)

2-2 στο ΟΑΚΑ με την Ιεράπετρα

5 Δεκεμβρίου 2018 18:20
Γλίτωσε την ήττα σοκ στο 94' ο Παναθηναϊκός! (video)

Την πιο γλυκιά ισοπαλία της ιστορίας της πέτυχε σήμερα στο ΟΑΚΑ απέναντι στον Παναθηναϊκό η εξαιρετική Ιεράπετρα (2-2), με τους «πράσινους» να ισοφαρίζουν στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων με τον Καμπετσή και να γλιτώνουν από πολύ μεγάλο μπλέξιμο όσον αφορά την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου.

Οι «πράσινοι» υποτίμησαν τον αντίπαλό τους στο πρώτο ημίχρονο όπου είχαν πολύ κακή απόδοση, με τους πολλούς πιτσιρικάδες που έβαλε στην ενδεκάδα ο Γιώργος Δώνης να προσπαθούν να φανούν με ατομικές ενέργειες και ως εκ τούτου να μην υπάρχει η απαιτούμενη ομαδικότητα και οργάνωση στο παιχνίδι της ομάδας.

Στο ίδιο διάστημα η Ιεράπετρα πίεσε πολύ ψηλά και δυσκόλεψε τον Παναθηναϊκό αφήνοντας εξαιρετικές εντυπώσεις.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σε κρίση πανικού ο Χρήστος Φερεντίνος!

Στο δεύτερο ημίχρονο η εικόνα του ματς άλλαξε σημαντικά, με τον Δώνη να βάζει άρον-άρον τον Μπουζούκη στο χορτάρι και το «τριφύλλι» να παίζει μονότερμα τους πρωτοπόρους και αήττητους στον όμιλό τους στη Γ’ Εθνική Κρητικούς.

Οι παίκτες του Παναθηναϊκού έχασαν πολλές ευκαιρίες μπροστά από την εστία του Παναγιώτου και χρειάστηκε ένα γκολ από τον Καμπετσή με πλασέ σε κενή εστία, από συνεργασία των Μπουζούκη και Εμμανουηλίδη για να φτάσουν στο τελικό 2-2, αποφεύγοντας έτσι την ήττα-στίγμα από ομάδα της τρίτης κατηγορίας του πρωταθλήματος.

Από τη στιγμή που ο Παναθηναϊκός δεν νίκησε σήμερα στο ΟΑΚΑ ένα θεωρητικά εύκολο ματς τότε είναι αυτονόητο ότι τα πάντα ξεκαθαρίσουν την τελευταία αγωνιστική όπου ο Παναθηναϊκός θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας τον Κισσαμικό, με τους «πράσινους» να έχουν το προβάδισμα για την κατάκτηση της πρώτης θέσης.

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

1. ΑΟΧ/Κισσαμικός 4 (2-0)

2. Παναθηναϊκός 4 (3-2)

3. Παναιτωλικός 1 (0-1)

4. ΟΦΙ 1 (2-4)

Η 3Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΟΦΙ - Παναιτωλικός (18/12, 15:00, Παγκρήτιο)

Κισσαμικός - Παναθηναϊκός (19/12, 15:30, Περιβόλια)

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share