Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Πένθος στον ελληνικό αθλητισμό!

Τραγική απώλεια!

27 Νοεμβρίου 2018 12:36
Πένθος στον ελληνικό αθλητισμό!

Ο Ναυτικός Όμιλος Καβάλας αποχαιρέτησε την άνθρωπο που ανέδειξε την υδατοσφαίριση στην Καβάλα και έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 74 ετών!

Τον θάνατο ενός δικού του ανθρώπου θρηνεί από το μεσημέρι της Δευτέρας (26/11) ο Ναυτικός Όμιλος Καβάλας. Ο άνθρωπος που αποτέλεσε συνώνυμο της υδατοσφαίρισης στην Καβάλας, ο Παύλος Καπνόπουλος «έφυγε» στο σπίτι του σε ηλικία 74 ετών και ο σύλλογος του με μια λιτή όσο και συγκινητική ανακοίνωση αποχαιρέτησε, τον φίλο, τον προπονητή και δάσκαλο.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Βούιξε η Παιανία: Έκανε πεολειχία στον σύντροφό της πάνω στον τάφο του πατέρα της!

Η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής: «Ο Ναυτικός Όμιλος Καβάλας θρηνεί. Ένας δικός μας άνθρωπος δεν είναι πια κοντά μας. Ο άνθρωπος που ανέδειξε την υδατοσφαίριση στην Καβάλα και έκανε το ΝΟΚ γνωστό ως μια από ισχυρότερες ομάδες υδατοσφαίρισης στην Ελλάδα τις δεκαετίες του ’80 και ’90, βάζοντας τις βάσεις για να υπάρχει πάντα η υδατοσφαίριση ως άθλημα στην Καβάλα, έφυγε σήμερα 26 Νοεμβρίου 2018 για το πιο μακρινό του ταξίδι. Παύλε Καπνόπουλε καλό ταξίδι Φίλε, Προπονητή και Δάσκαλε! Ο ΝΟΚ σύσσωμος εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στους οικείους του»!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Πάγωσαν" τα χαμόγελα των γονιών: "Μαμά βλέπω νεκρούς ανθρώπους!"

Ο Παύλος Καπνόπουλος βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του στην συνοικία της Παναγία το μεσημέρι της Δευτέρας. Συγγενείς του προσπάθησαν να επικοινωνήσουν μαζί του, όμως δεν απαντούσε, με αποτέλεσμα να ανησυχήσουν και να ειδοποιήσουν το ΕΚΑΒ και την Αστυνομία. Οι γιατροί που μπήκαν στο σπίτι τον βρήκαν νεκρό στο κρεβάτι του.

Πηγή: kavalapost.gr

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share