Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Euroleague: Ψάχνει αντίδραση στο Μόναχο ο Ολυμπιακός!

Κόντρα στην Μπάγερν

20 Νοεμβρίου 2018 11:11
Euroleague: Ψάχνει αντίδραση στο Μόναχο ο Ολυμπιακός!

Ο Ολυμπιακός θέλει να αφήσει πίσω του την ήττα της Κυριακής (18/11) από τον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ για την Basket League, φιλοδοξώντας να επιστρέψει στις νίκες κόντρα στην Μπάγερν στο Μόναχο (21:30, LIVE Blog από το Sport24.gr) για την 8η αγωνιστική της Euroleague, στη 2η διαβολοβδομάδα της σεζόν.

Οι "ερυθρόλευκοι" θέλουν βέβαια το θετικό αποτέλεσμα για να σπάσουν και το αρνητικό τους σερί στην διοργάνωση, αφού μετράνε 3 συνεχόμενες ήττες (από ΤΣΣΚΑ, Παναθηναϊκό και Φενέρμπαχτσε αντίστοιχα).

Σε αυτή του την προσπάθεια ο Ολυμπιακός δεν θα έχει στην διάθεσή του τον Αξέλ Τουπάν, ο οποίος δεν έχει ξεπεράσει ακόμα τον τραυματισμό του στην αριστερή ποδοκνημική που του στέρησε την συμμετοχή στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό, αλλά και τον - απόντα από την αρχή της σεζόν - Δημήτρη Αγραβάνη.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Υποψήφιος με την Νέα Δημοκρατία ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος!

Στα υπόλοιπα παιχνίδια της βραδιάς, η Αναντολού Εφές υποδέχεται τη Μακάμπι, στο ντεμπούτο του Γιάννη Σφαιρόπουλου στον πάγκο της δεύτερης, η Φενέρμπαχτσε υποδέχεται τη Νταρουσάφακα στο τουρκικό ντέρμπι και η Ρεάλ περιμένει στη Μαδρίτη την Γκραν Κανάρια.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της βραδιάς:

Αναντολού Εφές - Μακάμπι (19:00)

Φενέρμπαχτσε - Νταρουσάφακα (20:00)

Μπάγερν - Ολυμπιακός (21:30)

Ρεάλ - Γκραν Κανάρια (22:00)

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share