Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Κάλυμνος: Πρόταση γάμου μέσα στο γήπεδο στην αγαπημένη του!

Λιώσαμε!

19 Νοεμβρίου 2018 18:35
Κάλυμνος: Πρόταση γάμου μέσα στο γήπεδο στην αγαπημένη του!

Μία πολύ πρωτότυπη πρόταση γάμου έκανε παίκτης σε αγώνα τοπικού πρωταθλήματος στα Δωδεκάνησα και συγκεκριμένα στην Κάλυμνο. Μιλάμε για τον αρχηγό της ποδοσφαιρικής ομάδας «ΑΟ ΒΑΘΥ Καλύμνου», ο οποίος λέγεται Μιχάλης και… είπε με τον πιο παραστατικό τρόπο πως θέλει να παντρευτεί την εκλεκτή της καρδιά του Μαρία. Η όμορφη γυναίκα βρισκόταν στις εξέδρες για να παρακολουθήσει το τοπικό ντέρμπι μεταξύ του Καλυμνιακού και της ομάδας του αγαπημένου της. Παιχνίδι που διεξήχθη την Κυριακή (18/11) στο Δημοτικό Γήπεδο Καλύμνου.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Βουβός πόνος για την Τζούλια Αλεξανδράτου!

Πριν από την έναρξη του αγώνα και μετά την είσοδο των ομάδων στο αγωνιστικό χώρο, πέντε όμορφες νεαρές κοπέλες μετά από εντυπωσιακές χορευτικές φιγούρες αποκάλυψαν την πρόταση που ήταν γραμμένη στις μπλούζες που φορούσαν «MARIA WILL YOU MARRY ME» με το υποψήφιο γαμπρό να κρατάει την φανέλα με το ερωτηματικό.

Η Μαρία ανταποκρινόμενη στην… πρόταση κατέβηκε από την εξέδρα στον αγωνιστικό χώρο και ο Μιχάλης γονατιστός της πέρασε το δαχτυλίδι, με τους παίκτες και των δύο ομάδων αλλά και το κόσμο που βρισκόταν στην εξέδρα να καταχειροκροτεί.

Δείτε το εντυπωσιακό βίντεο:


Πηγή: kalymnos-news.gr

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share