Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Ο Σφαιρόπουλος ανέλαβε προπονητής στη Μακάμπι Τελ Αβίβ!

Ανακοινώθηκε!

18 Νοεμβρίου 2018 13:13
Ο Σφαιρόπουλος ανέλαβε προπονητής στη Μακάμπι Τελ Αβίβ!

Είναι πλέον οριστικό! Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος είναι και τυπικά από σήμερα ο νέος προπονητής της Μακάμπι, δύο ημέρες μετά τη νέα ήττα (έκτη σε επτά αγώνες) στην Euroleague από την Γκραν Κανάρια. Οι δύο πλευρές έδωσαν τα χέρια και σήμερα το πρωί (18/11) η ομάδα του λαού ανακοίνωσε την πρόσληψη του 51χρονου Έλληνα προπονητή, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο μέχρι το τέλος της σεζόν 2019-20 και θα αντικαταστήσει τον Νέβεν Σπάχια.

Ο Σφαιρόπουλος θεωρείτο εξ αρχής ο υπ' αριθμόν ένα στόχος της Μακάμπι μετά την απογοητευτική πορεία που διαγράφει η ισραηλινή ομάδα στην Euroleague μετά την συμπλήρωση επτά αγωνιστικών. Όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση, ο Έλληνας τεχνικός θα έχει δικό του συνεργάτη στον πάγκο της "ομάδας του λαού" και θα κάνει το ντεμπούτο του στον αγώνα της προσεχούς Τρίτης (20/11, 19:00) με την Αναντολού Εφές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Έχει καρκίνο, δεν θα ζήσει πολύ, έπαθα σοκ": Χαμός με την Τατιάνα Στεφανίδου

Ο 51χρονος τεχνικός πέρασε την τελευταία τετραετία στον Ολυμπιακό, τον οποίον οδήγησε δύο φορές μέχρι τον τελικό της Euroleague, το 2015 και το 2017. Οι "ερυθρόλευκοι" ανακοίνωσαν τη λύση της συνεργασίας τους μετά την ήττα από τον Παναθηναϊκό στους τελικούς της Basket League. Ο Σφαιρόπουλος θα γίνει ο τρίτος Έλληνας προπονητής στην φετινή Euroleague μετά τους Δημήτρη Ιτούδη (ΤΣΣΚΑ) και Γιώργο Μπαρτζώκα (Χίμκι).


 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share