Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Euroleague: Κανένα πλάνο, καμία ελπίδα!

Ήττα από το πρώτο λεπτό για τον Παναθηναϊκό!

16 Νοεμβρίου 2018 21:29
Euroleague: Κανένα πλάνο, καμία ελπίδα!

Απών πνευματικά, με τα συνήθη φέτος... τούβλα επιθετικά, ο Παναθηναϊκός είχε άθλια εικόνα απέναντι στην ανώτερη Εφές (78-62) και παραδόθηκε άνευ όρων από το 1ο λεπτό!

Ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ πέταξε στα... σκουπίδια άλλο ένα πρώτο ημίχρονο και ήταν κάκιστος στην Πόλη στο μεγαλύτερο διάστημα της αναμέτρησης, με την Αναντολού Εφές να κάνει «περίπατο» από το ξεκίνημα, παρά την απουσία του Σέιν Λάρκιν. Στην επανάληψη οι «πράσινοι» βελτιώθηκαν αμυντικά, αλλά δεν μπόρεσαν να βρουν τα σουτ, με το τρίποντό τους να μένει ξανά σε πολύ χαμηλά ποσοστά (20% με 4/20).

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Nomads spoiler: Αυτή είναι η ομάδα που κερδίζει την ασυλία!

Έτσι, οι Τούρκοι έφτασαν εύκολα στο 5-2, σε μία από τις πιο εμφατικές φετινές τους νίκες, με το «τριφύλλι» να υποχωρεί στο 4-3 και πλέον να έχει μπροστά του το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο πρωτάθλημα και στη συνέχεια δύο ματς - φωτιά με Μπαρτσελόνα (εντός) και Μπασκόνια (εκτός) για τη «διαβολοβδομάδα» της Euroleague.

Πρώτος σκόρερ των νικητών ο Ροντρίγκ Μπομπουά (19π.), εξαιρετικός Αντριέν Μοερμάν (17π.), βοήθησε πολύ και ο Μπράιντ Ντάνστον (14π., 5ρ.). Για τους «πράσινους» πρώτοι σκόρερ ήταν οι ΝτεΣόν Τόμας (11π.), Νικ Καλάθης (11π.) και Τζέιμς Γκιστ (10π.), όμως κανένας δεν ξεχώρισε πραγματικά σε μια βραδιά με 20/44 δίποντα, 4/20 τρίποντα και λάθος επιλογές και στις δύο πλευρές του παρκέ.

Πηγή: sdna.gr

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share