Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Δύσκολες ώρες για τον Γιάννη Αλαφούζο!

Θρίλερ!

15 Νοεμβρίου 2018 09:28
Δύσκολες ώρες για τον Γιάννη Αλαφούζο!

Η «εξαφάνιση» του Παϊρότζ Πιεμπονγκσάντ προκαλέσει πλέον έντονη ανησυχία και στον Γιάννη Αλαφούζο.

Όπως αναφέρει ο Βασίλης Βέργης στη «Live Sport», ο μεγαλομέτοχος του Παναθηναϊκού «αναρωτιέται και ανησυχεί» εδώ και ημέρες για το πού βρίσκεται ο Ταϊλανδός επιχειρηματίας, όπως προκύπτει από το περιβάλλον του.

Αναρωτιέται γιατί ένας άνθρωπος που έχει βάλει έστω και αυτά τα λίγα χρήματα (κάτι λιγότερο από 1 εκατ. ευρώ κι ενώ έπρεπε να έχει βάλει 4 εκατ. ευρώ έως τώρα) στον σύλλογο, δεν δίνει σημάδια ζωής εδώ και 20 ημέρες.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ξεφτιλίζουν τον Υπάτιο Πατμάνογλου στο Facebook: Έχει σβήσει δεκάδες φωτογραφίες σε λίγες ώρες!

Από τη στιγμή που έβαλε τα πρώτα χρήματα και μετά ο Παϊρότζ Πιεμπονγκσάντ έχει σταματήσει να απαντάει στα SMS του Γιάννη Αλαφούζου, που έχει δύο εύλογες απορίες για τη στάση του Ταϊλανδού.

Παράλληλα, ο ισχυρός άνδρας του «τριφυλλιού» έχει βάλει 20 εκατ. ευρώ τους τελευταίους μήνες, αλλά αυτό που τονίζει σε συνομιλίες που έχει με δικούς του ανθρώπους είναι ότι δεν μπορεί να συνεχίσει να σηκώνει τα συγκεκριμένα βάρη μόνος του.

Η πρώτη είναι: Γιατί ο Παϊρότζ υπέγραψε τη συμφωνία μαζί του (δίχως κανείς να τον πιέσει) αν δεν ήθελε να ασχοληθεί με τους «πράσινους»; Η δεύτερη είναι: Γιατί έβαλε έστω και αυτά τα λίγα χρήματα αν δεν είχε σκοπό να υλοποιήσει την υπογραφείσα συμφωνία;

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κρεμάστε τον ανεκδιήγητο που τόλμησε να χαλάσει την κοινωνία μας!

Μάλιστα, η ανησυχία του Γιάννη Αλαφούζου έχει γίνει πιο έντονη από χθες, μετά την είδηση για έρευνες της αστυνομίας στο Βέλγιο για τα δρώμενα (για εικονική μεταβίβαση μετοχών) στη Μουσκρόν. Συν το γεγονός ότι δεν έχει εμφανιστεί φάκελος στην ΕΕΑ για να εγκριθεί η εμπλοκή της PAN Asia στον Παναθηναϊκό.

Ο Γιάννης Αλαφούζος πρόκειται να περιμένει 2-3 εβδομάδες, παρακολουθώντας και τις εξελίξεις που προκύπτουν στο Βέλγιο και δεν πρόκειται να κάνει κάποια δημόσια τοποθέτηση προς το παρόν.

Πηγή: sport-fm.gr

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share