Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Κακός, αλλά κέρδισε ο ΠΑΟΚ! (videos)

2-1 τον Εργοτέλη στην Κρήτη

14 Νοεμβρίου 2018 18:02
Κακός, αλλά κέρδισε ο ΠΑΟΚ! (videos)

Ο ΠΑΟΚ έπαιξε με την φωτιά στο Παγκρήτιο Στάδιο αλλά δεν... κάηκε καθώς λυτρώθηκε από το γκολ του Βέρνμπλουμ από πολύ οριακή θέση (δεν μπορεί να αποσαφηνιστεί καθώς δεν υπήρχε γραμμή στο ριπλέι της συνδρομητικής τηλεόρασης) και έδωσε συνέχεια σε ένα απίστευτο σερί στο Κύπελλο Ελλάδος με τη νίκη επί του Εργοτέλη. Σε 14 αγώνες στο θεσμό, οι Θεσσαλονικείς έχουν πλέον απολογισμό 13 νικών και μίας ισοπαλίας.

Για τον ΠΑΟΚ υπήρχε μόνο ένα αποτέλεσμα στο Παγκρήτιο Στάδιο. Η νίκη απέναντι στον Εργοτέλη. Και αυτό φρόντισε να το δείξει με το... καλημέρα του παιχνιδιού, ανοίγοντας το σκορ στο 11ο λεπτό της αναμέτρησης με τον Ντιέγκο Μπίσεσβαρ.

Μια εξαιρετική έμπνευση του Ολλανδού ήταν αρκετή για να φέρει τον ΠΑΟΚ σε θέση οδηγού από νωρίς, βάζοντας τις βάσεις για το «τρίποντο». Στο α΄ημίχρονο, ο ΠΑΟΚ έριξε το βάρος μεσοεπιθετικά κυρίως από τα αριστερά, έχοντας τον Μπίσεσβαρ σε μεγάλα κέφια. Μάλιστα, είχε ευκαιρίες για να ανεβάσει κι άλλο το σκορ του παιχνιδιού αλλά σε δύο σημαντικές φάσεις έπεσε πάνω στον Καλογεράκη.

Μπορεί η στατιστική να ήταν υπέρ των φιλοξενούμενων, ωστόσο, οι Κρητικοί απέδειξαν με την εικόνα τους πως η πορεία στην Football League μέχρι στιγμής μόνο τυχαία δεν είναι, όντας ιδιαίτερα απειλητικοί στην αντεπίθεση.

Κάτι που πιστοποίησαν με ακόμη πιο εμφατικό τρόπο και στο β΄ημίχρονο, με τον ΠΑΟΚ να δίνει μέτρα στον αντίπαλό του και τους παίκτες του Εργοτέλη να μοιάζουν πιο ορεξάτοι και κινητικοί, φθάνοντας και μια... ανάσα από το γκολ στο 63' με το δοκάρι του Μπουρσέλη.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έγκυος η σύντροφος του Υπάτιου Πατμάνογλου; Πατέρας ξανά, ενάμιση χρόνο μετά την τραγωδία!Τα χρησιμοποιούν για να μεταφέρουν μετανάστες!

Ότι δεν κατάφεραν σε εκείνο το σημείο του αγώνα, το πέτυχαν πέντε λεπτά αργότερα με τον Έφορντ και τον Ιατρούδη να εκμεταλλεύονται την αδράνεια της άμυνας του ΠΑΟΚ και τον τελευταίο να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα του Δικεφάλου για το 1-1.

Η λύση τελικά για τον.... στριμωγμένο ΠΑΟΚ δόθηκε από τον Πόντους Βέρνμπλουμ, όντας σε οριακή θέση, για το 2-1 μετά από ασίστ του... MVP, Ντιέγκο Μπίσεσβαρ, με τον Δικέφαλο να κάνει σημαντικό βήμα πρόκρισης στην επόμενη φάση.

Πηγή: sdna.gr

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share