Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Βόμβα με Αραούχο πυροδοτεί ο Ολυμπιακός!

Τι γράφουν στην Αργεντινή;

14 Νοεμβρίου 2018 10:28
Βόμβα με Αραούχο πυροδοτεί ο Ολυμπιακός!

Με δεδομένο πως ο Κάρλος Τέβες πρόκειται να φύγει και ο Νταρίο Μπενεντέτο κατά πάσα πιθανότητα θα πουληθεί, η απόκτηση τουλάχιστον ενός επιθετικού αποτελεί προτεραιότητα για την Μπόκα Τζούνιορς. Το Νο 1 όνομα στη λίστα της Μπόκα είναι αυτό του Σέρχιο Αραούχο, του ανθρώπου που πέρυσι στέφθηκε πρωταθλητής με την ΑΕΚ.

Για τον λόγο αυτό, η Μπόκα έκανε κρούση στην πλευρά του παίκτη, γνωρίζοντας πως αναζητεί για μια ακόμα φορά οδό διαφυγής από την Λας Πάλμας. Τι έμαθαν όμως οι άνθρωποι των Xeneizes όταν χτύπησαν την πόρτα του παίκτη, σύμφωνα με τα όσα διέρρευσαν από την Αργεντινή; Ότι για την περίπτωσή του έχει εκφράσει ενδιαφέρον και ο Ολυμπιακός και μάλιστα ο ίδιος φέρεται να εξετάζει σοβαρά μια πιθανή επιστροφή στην Ελλάδα, αυτή τη φορά για λογαριασμό της μεγαλύτερης ομάδας της χώρας!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πήρε μια κούπα καφέ και την έχυσε στα μαλλιά της! Λίγο μετά, ούτε η ίδια δεν πίστευε το αποτέλεσμα!

Αυτό που επακριβώς μεταφέρεται από τη χώρα είναι το εξής: «Η Μπόκα θέλει τον Αραούχο αλλά… σκοντάφτει πάνω στον Ολυμπιακό της Ελλάδας». Μέχρι στιγμής, ο Αργεντινός φορ έχει 6 συμμετοχές και ένα γκολ στο πρωτάθλημα της Σεγούντα Ντιβισιόν και το σίγουρο είναι πως δεν θα δυσκολευτεί να τον πείσει μια ομάδα επιπέδου Μπόκα ή Ολυμπιακού.

Κανείς στην παρούσα φάση δεν μπορεί να επιβεβαιώσει το αν και κατά πόσο η πλευρά Αραούχο λέει την αλήθεια ή προσπαθεί να χρησιμοποιήσει το όνομα του Θρύλου για ίδιον όφελος. Το σίγουρο είναι πως καλό θα ήταν να δοθεί μια επιπλέον ρεπορταζιακή προσοχή στο θέμα, αφού τα δεδομένα της υπόθεσης δεν είναι και τόσο απίστευτα…

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share