Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Απίστευτο: Πόσα λεφτά δίνει η Παρί στον Νεϊμάρ για να χαιρετάει τους φιλάθλους;

Όντως τώρα;

9 Νοεμβρίου 2018 14:46
Απίστευτο: Πόσα λεφτά δίνει η Παρί στον Νεϊμάρ για να χαιρετάει τους φιλάθλους;

Στην Παρί Σεν Ζερμέν οι ποδοσφαιριστές υπογράφουν κώδικα δεοντολογίας που τους αποφέρει αρκετά χρήματα αν τον τηρούν επακριβώς.

Για παράδειγμα οι Καβάνι, Ντάνι Άλβες και Ντι Μαρία λαμβάνουν 70.000 ευρώ καθαρά έξτρα αν χαιρετούν τους οπαδούς και είναι σωστοί στις υποχρεώσεις τους απέναντι στο κλαμπ.

Σύμφωνα με την αποκάλυψη του "Envoye Special" (ερευνητική εκπομπή στο κανάλι France 2) αν ο Καβάνι αργήσει πάνω από 15 λεπτά στο 5% των προπονήσεων των Παριζιάνων, τότε θα στερηθεί ένα ποσοστό από τα "μπόνους ηθικής" που έχει υπογράψει.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Nomads Διαρροή: Ποια ομάδα κερδίζει την σημερινή (09/11) ασυλία; Επίλεκτοι ή Εισβολείς;

Πολλά χρήματα, τα περισσότερα για την ακρίβεια, λαμβάνει ο Νεϊμάρ αν είναι τυπικός με τους χαιρετισμούς στους οπαδούς πριν και μετά τους αγώνες! Συγκεκριμένα, 375.000 ευρώ έξτρα (το μήνα και καθαρά) λαμβάνει ο Βραζιλιάνος σούπερ σταρ προκειμένου να χαιρετά τους φιλάθλους της Παρί! Βέβαια, έχει κι αυτός τις υποχρεώσεις του.

Για παράδειγμα είναι απαραίτητο να απαντά σε όλα τα αιτήματα για συνέντευξη που του γίνονται από το "Αλ Τζαζίρα" που είναι συμφερόντων Κατάρ, όπως και η Παρί άλλωστε!


 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share