Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Εύκολα και άνετα στους "4" του Κυπέλλου ο Ολυμπιακός!

Πέρασε το εμπόδιο του Κολοσσού Ρόδου

4 Νοεμβρίου 2018 17:47
Εύκολα και άνετα στους

Ο Ολυμπιακός κέρδισε εύκολα τον Κολοσσό στο ΣΕΦ με 84-53, προκρίθηκε στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδος και κοιτάει πλέον το πρώτο ντέρμπι της χρονιάς στο ΟΑΚΑ.

Οι Πειραιώτες υποδέχθηκαν τον Κολοσσό Ρόδου στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, σε έναν αγώνα για την προημιτελική φάση του Κυπέλλου. Οι παίκτες του Ντέιβιντ Μπλατ δεν άφησαν και πολλά περιθώρια στους φιλοξενούμενους, ανέβασαν ψηλά το σκορ και μαζί με την Κύμη και τον ΠΑΟΚ, περιμένουν ήδη στους 4 της διοργάνωσης.

Οι Πειραιώτες έδειξαν διάθεση και επιβεβαίωσαν στο... έπακρο τον τίτλο του φαβορί, αφήνοντας παράλληλα πίσω του την ήττα στη Μόσχα από την ΤΣΣΚΑ. Η καλή άμυνα και ο έλεγχος των ριμπάουντ ήταν στοιχεία που καθόρισαν την εξέλιξη και την εικόνα της αναμέτρησης, ενώ ο Ντέιβιντ Μπλατ είδε τον Γιάνις Τίμα να πραγματοποιεί μία πολύ καλή εμφάνιση. Σε καλή ημέρα βρέθηκε και ο Σάσα Βεζένκοφ, που σημείωσε νταμπλ-νταμπλ, ενώ σημαντικές βοήθειες έδωσαν οι Νάιτζελ Ουίλιαμς - Γκος και Αξέλ Τουπάν.

Ο Ολυμπιακός έκανε το καθήκον του απέναντι στον Κολοσσό Ρόδου, ο Ντέιβιντ Μπλατ δοκίμασε πράγματα για τη συνέχεια και με ένα γεμάτο παιχνίδι από τον Τίμα, οι «ερυθρόλευκοι» είχαν ένα εύκολο απόγευμα στο ΣΕΦ κοιτάζοντας ήδη προς…ΟΑΚΑ μεριά.

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share