Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Ανατροπή για Ξάνθη!

Λύγισε τα Γιάννενα!

29 Οκτωβρίου 2018 21:07
Ανατροπή για Ξάνθη!

Οι δύο ομάδες είχαν από ένα ημίχρονο. Ο ΠΑΣ Γιάννινα στο πρώτο ήταν πολύ καλύτερος και άνοιξε δίκαια το σκορ, με ωραίο γκολ του Μυστακίδη. Την ίδια στιγμή είχε και άλλες ευκαιρίες να διπλασιάσει τα τέρματα και να πάρει τη νίκη.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο αγώνας είχε ένα εντελώς διαφορετικό πρωταγωνιστή. Συγκεκριμένα, ο ΠΑΣ ήταν κατώτερος των περιστάσεων, με την Ξάνθη να δημιουργεί αρκετές ευκαιρίες και να φτάνει στη νίκη.

Σημαντική ήταν η είσοδος του Κάστρο στο δεύτερο ημίχρονο, που έδωσε ενέργεια στους γηπεδούχους και τους βοήθησε να φτάσουν στη νίκη.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Βοθροκάναλο ο ΣΚΑΙ, να κλείσει!" - Χαμός με την Τατιάνα Στεφανίδου και το κανάλι!

Αναφορά φυσικά πρέπει να γίνει και στην τραγική διαιτησία του Μανούχου, ο οποίος έδωσε ένα ανύπαρκτο πέναλτι στο 7ο λεπτό υπέρ της Ξάνθης ενώ το 1-1 των γηπεδούχων ξεκίνησε από ανύπαρκτο φάουλ.

Οι φιλοξενούμενοι έχουν δικαιολογημένα παράπονα από την διαιτησία, αλλά αξίζει να σημειωθεί ότι η απόδοση τους στο δεύτερο ημίχρονο δεν τους επέτρεψε να... ζητήσουν κάτι παραπάνω.

«Κλειδί» για τη νίκη της Ξάνθης αποτέλεσε και η βελτίωση της απόδοσης τόσο του κέντρου της ομάδας, μιας και έδωσαν άλλο αέρα στην Ξάνθη.

Πηγή: sdna.gr

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share