Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Η Μπαρτσελόνα διέσυρε το "π@ρνείο" της Ρεάλ Μαδρίτης! (video)

Την ξεφτίλισε!

28 Οκτωβρίου 2018 19:18
Η Μπαρτσελόνα διέσυρε το

Στα μέσα της εβδομάδας έλαβε το πιο όμορφο δώρο, όταν η σύζυγος του έφερε στον κόσμο το τρίτο παιδί της οικογένειας τον Λαουτάρο. Η ψυχολογία του ανέβηκε στα ύψη. Με την Ίντερ μεσοβδόμαδα ήταν μια ομάδα μόνος του, όμως το καλύτερο το είχε κρατήσει για το clasico.

Και τι έγινε που έλειπε ο Μέσι; Ο Λουίς Σουάρες μπήκε στα παπούτσια του Αργεντινού και σμπαράλιασε την τραγική άμυνα της Ρεάλ Μαδρίτης, σε μία εμφάνιση που δεν έχει κάνει ούτε ο Μέσι! Χατ-τρικ, κερδισμένο πέναλτι και δοκάρι στο ίδιο clasico ο Αργεντινός δεν έχει κάνει ποτέ!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ξεφτίλα της ΕΡΤ: Έγραψε τα Σκόπια Μακεδονία σε αναμέτρηση με την Ελλάδα!

Απέναντι σε μία φοβισμένη, διαλυμένη, λιποθυμική Ρεάλ Μαδρίτης ο Ουρουγουανός έστησε το δικό του πάρτι σε ένα ανεπανάληπτο clasico.

Ήταν μία παράσταση για έναν ρόλο. Ήταν σαν να έπαιζαν άντρες απέναντι σε παιδιά. Στο πρώτο μέρος αυτοί με τις λευκές φανέλες παραπατούσαν στο γήπεδο. Το γρήγορο 1-0 από τον Φιλίπε Κοουτίνιο ήταν μόνο το προοίμιο, αφού από εκεί και μετά ανέλαβε δράση ο Λουίς Σουάρες.

Ο Ουρουγουανός πήρε το πέναλτι από τον Βαράν κι έκανε το 2-0 (30’) και πάνω που η Ρεάλ Μαδρίτης σήκωσε κεφάλι με την αλλαγή του συστήματος σε 3-4-3 και την μείωση του σκορ σε 2-1 από τον Μαρσέλο (50’) και το δοκάρι του Μόντριτς λίγο αργότερα, ανέλαβε και πάλι δράση.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τραγωδία στον Alpha!

Οι Καταλανοί βρήκαν σε χρόνο ρεκόρ τις τρύπες στο υβριδικό σύστημα της Ρεάλ Μαδρίτης και έφτασαν στο απίθανο 5-1, που μάλλον σημαίνει το τέλος του Λοπετέγκι.

Ο Λουίς Σουάρες έφτασε στο πρώτο του χατ-τρικ απέναντι στην «βασίλισσα» (75’, 82’), ο Βιδάλ έκλεισε το πάρτι (87’) και στην Μαδρίτη όλοι ψάχνουν τρύπα για να κρυφτούν.

Πηγή: sdna.gr

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share