Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Πόλεμος "αιωνίων"! Η φάση που σήκωσε θύελλα

Η νίκη του Ολυμπιακού στο βόλεϊ και οι φωνές του ΠΑΟ

23 Οκτωβρίου 2018 13:42
Πόλεμος

Ενταση μετά το ντέρμπι στο βόλεϊ ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό.

Στο 5ο σετ το σκορ ήταν 12-11 υπέρ του Παναθηναϊκού, ο Αλέξανδρος Ράπτης σημείωσε άσο ο επόπτης γραμμών υπέδειξε άουτ, ο διαιτητής Νώντας Γεροθόδωρος το δέχτηκε κι έδωσε τον πόντο στον Ολυμπιακό κάνοντας το 12-12, ενώ το σκορ θα έπρεπε να ήταν 13-11 αφού η μπάλα ήταν ξεκάθαρα μέσα όπως έδειξε και το τηλεοπτικό ριπλέι.

Τελικά, ο Ολυμπιακός επικράτησε με 2-3 σετ προκαλώντας την οργή του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού. Οι πράσινοι έκαναν λόγο για κλοπή με επίσημη ανακοίνωση τους και απάντησε ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός ζητώντας ο αγώνας να ξανά γίνει από την αρχή.

Ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός δεν άφησε αναπάντητη την ανακοίνωση των ερυθρόλευκων και με νέα ανακοίνωση απαίτησε να επαναληφθεί το παιχνίδι από το 5ο σετ στο 13-11 στο γήπεδο της Κυψέλης, με τα ίδια παιδάκια και τις γυναίκες στις κερκίδες.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πέθανε κορυφαίος Έλληνας ηθοποιός και πρωταγωνιστής αγαπημένης σειράς!

Σήμερα το πρωί, ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός ανακοίνωσε πως κάνει δεκτό το αίτημα του τριφυλλιού και τονίζει πως θα συνδράμει σε οτιδήποτε χρειαστεί ο Παναθηναϊκός, ούτως ώστε να διεξαχθεί εκ νέου ο αγώνας και μάλιστα από το 13-11.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού:

Σε συνέχεια της προηγούμενης ανακοίνωσης μας και επειδή ο Ολυμπιακός τηρεί αυτά που λέει και δεν τα αλλάζει κάθε ώρα, όπως είπαμε θα συνδράμουμε, σε οτιδήποτε χρειαστεί ο Παναθηναϊκός, ούτως ώστε να διεξαχθεί εκ νέου ο αγώνας. Αφού επιθυμία του Παναθηναϊκού είναι να παιχτεί το παιχνίδι από το 13-11 και με τον ίδιο ακριβώς κόσμο στο γήπεδο, δεχόμαστε να γίνει έτσι ακριβώς όπως προτείνει.

ΥΓ. Η ομοσπονδία δανείζει τάραφλεξ εκεί που κάνει προπονήσεις η Εθνική ομάδα και στις ομάδες που παίζουν στην Ευρώπη.

Ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός συνέχισε την ανακοίνωση των ερυθρόλευκωνρίχνοντας το μπαλάκι σε Παντελή Ταρνατόρο και Γιώργο Καραμπέτσο ώστε να βρουν λύση για το αίτημα των δύο αιωνίων.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Παναθηναϊκού Αθλητικού Ομίλου:

«Μετά και από τη σημερινή ανακοίνωση του Ολυμπιακού απευθυνόμαστε πλέον προς την ΕΣΑΠ και την ΕΟΠΕ: Από την στιγμή που οι δυο μεγαλύτεροι σύλλογοι στην Ελλάδα συμφωνούν πως αυτό που συνέβη χθες στο κλειστό της Κυψέλης συνιστά αλλοίωση αποτελέσματος και προτείνουν να επαναληφθεί ο αγώνας από το 5ο σετ και με σκορ 13-11, περιμένουμε από τον Παντελή Ταρνατόρο και τον Γιώργο Καραμπέτσο να βρουν τον τρόπο να γίνει πράξη η επιθυμία των συλλόγων και να αποκαταστήσουν την προσβολή προς το άθλημα και τον Παναθηναϊκό. Σε οποιαδήποτε άλλη περίπτωση είναι υπόλογοι για τη δυσφήμιση του αθλήματος και για την ληστεία της Κυψέλης».

Δείτε την επίμαχη φάση:

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share