Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Και η τύχη μαζί του! Άλλη μία νίκη για τον Παναθηναϊκό!

Φωνάζουν για πέναλτι που δεν δόθηκε στον Πανιώνιο

20 Οκτωβρίου 2018 18:09
Και η τύχη μαζί του! Άλλη μία νίκη για τον Παναθηναϊκό!

Μπορεί να μην παρουσίασε το καλύτερό του πρόσωπο, όμως ο φετινός Παναθηναϊκός αποκτά χαρακτήρα νικητή. Μία ομάδα που δείχνει πως ξέρει να παίρνει τα αποτελέσματα που θέλει ακόμα και στην μέτρια ημέρα της. Ο Πανιώνιος του έβαλε δύσκολα στο ΟΑΚΑ, όμως ο Ηλίας Χατζηθεοδωρίδης λίγα λεπτά αφού πέρασε στο ματς έδωσε τη λύση και χάρισε στο τριφύλλι την έκτη νίκη σε επτά ματς στο φετινό πρωτάθλημα. Καλό σουτ από τον "πράσινο" άσο, όμως η μπάλα κόντραρε σε αμυνόμενο και άλλαξε πορεία, πηγαίνοντας στη γωνία του Κότνικ. Διαμαρτύρονται για πέναλτι που δεν δόθηκε οι "κυανέρυθροι".

Ο Παναθηναϊκός μπήκε δυνατά στο ματς και δημιούργησε αρκετές ευκαιρίες για να ανοίξει το σκορ με κορυφαία, φυσικά, το δοκάρι του Καμπετσή. Παρ’ όλα αυτά, το γκολ δεν ήρθε και όσο περνούσε η ώρα ο Πανιώνιος από την πλευρά του προσπαθούσε να ισορροπήσει. Μάλιστα, μετά το 30’ οι γηπεδούχοι εμφάνισαν κάποια προβλήματα στο να κρατήσουν την μπάλα με αποτέλεσμα η ομάδα της Νέας Σμύρνης να δημιουργήσει 2 – 3 καλές στιγμές που όμως δεν αξιοποίησε.

Δείτε ακόμη: Σταμάτης Κραουνάκης: "Πρέπει να εκλείψει από προσώπου γης! Είναι ντροπή να υφίσταται ο..." Ποιον... ξεφτιλίζει ο συνθέτης; (βίντεο)

Η εικόνα στο δεύτερο μέρος δεν άλλαξε πολύ με τον Παναθηναϊκό να ψάχνει τον τρόπο να απειλήσει, όμως με ορισμένους παίκτες του να βγάζουν σημάδια κόπωσης οι γηπεδούχοι δεν κατάφεραν να δημιουργήσουν τις ανάλογες προϋποθέσεις. Ο Γιώργος Δώνης θέλοντας να φρεσκάρει την μεσαία γραμμή της ομάδας του πέρασε τον Χατζηθεοδωρίδη στη θέση του Καμπετσή και εκείνος τον δικαίωσε με τον καλύτερο τρόπο. Με ένα πολύ ωραίο μακρινό σουτ στο 73’ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα και έλυσε τον γόρδιο δεσμό.

Από εκείνο το σημείο και έπειτα, ο Πανιώνιος προσπάθησε να πιέσει χωρίς όμως να ανησυχήσει ιδιαίτερα τον Διούδη. Έτσι, το 1-0 έμεινε ως το τέλος και δίνει στην ομάδα του Γιώργου Δώνη την καλύτερη ώθηση ενόψει των ντέρμπι που ακολουθούν.

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share