Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Άλλαξε μέρα το ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός!

Πότε θα γίνει;

18 Οκτωβρίου 2018 13:46
Άλλαξε μέρα το ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός!

Κατά μία μέρα (Δευτέρα δηλαδή) μετατέθηκε το μεγάλο παιχνίδι της 8ης αγωνιστικής μεταξύ του ΠΑΟΚ και του Παναθηναϊκού, μετά από αίτημα της Ελληνικής Αστυνομίας.

Οι αρχές είχαν προβεί σε αυτή την κίνηση, καθώς εκείνη την ημέρα είναι προγραμματισμένες εκδηλώσεις για την 28η Οκτωβρίου στην Θεσσαλονίκη και δεν θα μπορούσε να εξασφαλιστεί η ομαλή διεξαγωγή της αναμέτρησης.

Οι «πράσινοι» ήταν αντίθετοι με αυτό, καθώς εκτός από τις κρατήσεις των αεροπορικών εισιτηρίων και των ξενοδοχείων, θα επικρατούσε μπάχαλο και με το αγωνιστικό τους πρόγραμμα.

Θυμίζουμε οτι το «τριφύλλι» την Τετάρτη ήταν προγραμματισμένο παίξει με την Ιεράπετρα για το Κύπελλο, αλλά από τη στιγμή που το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ γίνεται Δευτέρα και δεν μεσολαβούν δύο ολόκληρες ημερολογιακές ημέρες, αναγκαστικά πάει για αναβολή. Μάλιστα δεν μπορεί να γίνει ούτε την Πέμπτη (σ.σ μία μέρα μετά), καθώς για το Σάββατο υπάρχει το ντέρμπι με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ, με γηπεδούχο τον Παναθηναϊκό. Άρα, το ματς Κυπέλλου θα οριστεί σε νέα ημερομηνία.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Καρκίνος αιδοίου και κόλπου: Κορίτσια αν έχετε αυτά τα συμπτώματα τρέξτε αμέσως στον γιατρό!

Όλα αυτά τα έγραψαν σε επιστολές, τα έστειλαν στις εμπλεκόμενες πλευρές, αλλά η απόφαση ήταν του Γιώργου Βασιλειάδη.

Ο υφυπουργός Αθλητισμού από τη στιγμή που και η Super League δεν ήταν τόσο «ζεστή» με την μετάθεση του παιχνιδιού, ήταν ο μοναδικός που θα μπορούσε να πάρει αυτή την απόφαση. Όπως και έγινε...

Πηγή: gazzetta.gr

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share