Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Euroleague: Με φόρα από την Μόσχα ο Ολυμπιακός!

Για το 2Χ2!

17 Οκτωβρίου 2018 08:47
Euroleague: Με φόρα από την Μόσχα ο Ολυμπιακός!

Να… ζευγαρώσει νωρίς-νωρίς τις εκτός έδρας νίκες του στην Ευρωλίγκα θέλει ο Ολυμπιακός, που αντιμετωπίζει τη Μπασκόνια στη Βιτόρια για την 2η αγωνιστική.

Πριν από περίπου εννέα μήνες, ο Ολυμπιακός αποχωρούσε από το παρκέ της «Φερνάντο Μπουέσα Αρένα» έχοντας ηττηθεί με 32 πόντους διαφορά, σε μία από τις πιο «μαύρες» βραδιές στην ευρωπαϊκή του ιστορία. Για πολλούς, ήταν η απαρχή για την… κατρακύλα της περυσινής σεζόν, όμως πλέον όλα έχουν αρχίσει από την αρχή. Οι «ερυθρόλευκοι», μετά την μεγαλειώδη νίκη και εμφάνιση της πρεμιέρας απέναντι στη Χίμκι στη Μόσχα, συναντώνται απόψε (21:45 Novasports2 ΗD) και πάλι με τη Μπασκόνια, έχοντας στόχο το «δύο στα δύο».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΑΝΤ1: Αυτή είναι η αντικαταστάτρια της Μπάγιας Αντωνοπούλου! - Τρομερό παρασκήνιο!

Σε μία ακόμα δύσκολη εκτός έδρας αποστολή, απέναντι σε μία ομάδα πολύ πιο έτοιμη και ισχυρή από τη Χίμκι, χωρίς πολλές αλλαγές στο ρόστερ (έφυγε ο Μπομπουά και ήρθαν οι Χίλιαρντ και Σιλντ), «καυτή» έδρα και… δίψα για την πρώτη νίκη μπροστά στο κοινό της, που ονειρεύεται να δει την ομάδα να συμμετάσχει στο Final Four του Μαίου, που θα διεξαχθεί στο σπίτι της. Με τον πολύπειρο Πέδρο Μαρτίνεθ στον πάγκο, η Μπασκόνια (προέρχεται από νίκη επί της Ζαλγκίρις στο Κάουνας) είναι ομάδα που επιβάλει γρήγορο ρυθμό, με πολλά σουτ (είχε 110 πόντους και 19/34 τρίποντα την Κυριακή απέναντι στη Φουενλαμπράδα), δύναμη από την περιφέρεια αλλά και κάτω από τα καλάθια με διαφορετικού τύπου σέντερ (Φόιγκτμαν, Πουαριέ) απ’ ότι αυτά της Χίμκι, οπότε ο Ολυμπιακός θα πρέπει να είναι ακόμα πιο προσεκτικός και ανάλογα καλός με την πρεμιέρα για να παρουσιαστεί ανταγωνιστικός.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: GNTM: Η κρίση πανικού παίκτριας που οδήγησε στην αποχώρηση! - Όλα όσα είδαμε στο χθεσινό επεισόδιο! (video)

Αγωνιστικά, οι δύο ομάδες δεν αντιμετωπίζουν προβλήματα, ο μύθος της Ευρωλίγκας, όπως χαρακτηρίζεται από τους ανθρώπους της Μπασκόνια στην προαναγγελία του αγώνα, Βασίλης Σπανούλης, επιστρέφει στην δωδεκάδα μετά τις ανάσες που πήρε στο ματς με την Κύμη, ενώ μετά το πρωινό χαλάρωμα με σουτ που θα γίνει στις 11:30 στο γήπεδο του αγώνα, ο Ντέιβιντ Μπλατ θα αποφασίσει για τον παίκτη που θα μείνει εκτός δωδεκάδας (λογικά ένας εκ των Τολιόπουλου ή Μπόγρη). Ο Ολυμπιακός, θα έχει απόψε και τη συμπαράσταση περίπου 70-80 οπαδών του, που ταξίδεψαν από την Αθήνα μαζί με την αποστολή στο τσάρτερ.

Διαιτητές της αναμέτρησης, θα είναι οι Ματέι Μπολτάουζερ (Σλοβενία), Όλεγκς Λάτισεβς (Λετονία) και Αμίτ Μπαλάκ (Ισραήλ)

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share