Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Τελειώνει ο Σκίμπε από την Εθνική! Έτοιμος ο αντικαταστάτης του

Το όνομα-έκπληξη

16 Οκτωβρίου 2018 11:24
Τελειώνει ο Σκίμπε από την Εθνική! Έτοιμος ο αντικαταστάτης του

Από την ημέρα που ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της Εθνικής ομάδας ο Μίχαελ Σκίμπε τον Νοέμβριο του 2015, τώρα βιώνει τις πιο δύσκολες στιγμές του στον πάγκο του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος. Πέρα από τα αρνητικά αποτελέσματα (δυο νίκες και δυο ήττες) στο Nations League και την διαφαινόμενη απώλεια της πρώτης θέσης στον όμιλο της League C, προβληματίζει η εικόνα της γαλανόλευκης.

Ένα καλό πρώτο ημίχρονο με τους Εσθονούς στο Ταλίν και πέραν τούτου ουδέν. Δεν έπεισε η Εθνική με την Ουγγαρία (2-1) έστω και αν είχε κάποιες καλές φάσεις, δεν έπεισε στο ΟΑΚΑ με τους Μαγυάρους και ας νίκησε (1-0), ήταν κάκιστη στο Τάμπερε με τους Φινλανδούς (2-0). Το πρόσημο είναι αρνητικό και ο κλοιός σφίγγει για τον Γερμανό ομοσπονδιακό εκλέκτορα.

Δεν έχει παρθεί καμία απόφαση από τον Βαγγέλη Γραμμένο, ούτε πρέπει να προεξοφλείται το οτιδήποτε, όμως δεδομένα τα πράγματα είναι δύσκολα για τον Σκίμπε, διότι η Εθνική αντί να βελτιώνεται, παρουσιάζεται χειρότερη κάθε φορά. Και ίσως χρειάζεται κάτι που θα μπορούσε να αφυπνίσει την ομάδα, διότι η κατάσταση μοιάζει μη αναστρέψιμη με τα ισχύοντα δεδομένα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αυτά τα 4 ζώδια θα περάσουν εφιαλτικά την εβδομάδα: Αστρολογικές προβλέψεις από τον Κώστα Λεφάκη!

Ο πρόεδρος της ΕΠΟ, μιλώντας στο Epsilon TV μετά τον πρόσφατο αγώνα με την Ουγγαρία, ανέφερε πως είναι ανυπόστατα όλα τα σενάρια για πιθανή αποχώρηση του Γερμανού προπονητή, όμως δεδομένα υπάρχουν "φωνές" εντός Ομοσπονδίας εναντίον του Σκίμπε. Δεν αποκλείεται αυτές να γίνουν ακόμα περισσότερες και πιο εκκωφαντικές τα επόμενα 24ωρα.

Οι επόμενες υποχρεώσεις της Εθνικής είναι τον Νοέμβριο στα ματς με Φινλανδία και Εσθονία στο ΟΑΚΑ, ενώ μην ξεχνάμε πως τα προκριματικά του Euro 2020 ξεκινούν τον Μάρτιο του 2019. Εν ολίγοις, δεν υπάρχει κάποια βιασύνη, αλλά θα υπάρξουν συζητήσεις τις επόμενες ημέρες για το μέλλον του ομοσπονδιακού προπονητή.

Η δεύτερη θέση στο Nations League δεν είναι καταδικαστική για την πρόκριση στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, διότι υπάρχουν και τα προκριματικά. Όμως, χάνεται η μια από τις δυο ευκαιρίες και πρωτίστως είναι η εικόνα αυτή που δεν πείθει. Ο Βαγγέλης Γραμμένος έδωσε δεύτερη ευκαιρία στον Σκίμπε μετά τα μπαράζ με τους Κροάτες με ξεκάθαρο στόχο την πρόκριση στο επόμενο Euro και οτιδήποτε άλλο θα συνιστούσε μέγιστη αποτυχία.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: H Ελληνίδα Lana Del Rey που είναι κόρη πασίγνωστης ηθοποιού!

Μένει να δούμε αν ο Γερμανός προπονητής θα προλάβει να καθοδηγήσει τους διεθνείς σε αυτά τα παιχνίδια ή θα δρομολογηθούν εξελίξεις τις προσεχείς ημέρες και θα αναζητηθεί διάδοχη κατάσταση. Πάντως, αισθάνεται πλέον άβολα στον γαλανόλευκο πάγκο, δεν υπάρχει καμία αμφιβολία γι' αυτό...

Όσο για τον διάδοχό του; Όλα δείχνουν ότι αυτός θα είναι ο Άγγελος Ανασταδιάδης. Ο Μακεδόνας τεχνικός χαίρει της εκτίμησης της ποδοσφαιρικής κοινόητητας με το επί σειρά ετών έργο του σε πολλές ομάδες, με κορυφαίες τον Παναθηναϊκό και τον ΠΑΟΚ.

Πηγή: sport24.gr

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share