Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Ξάνθη - Λάρισα: Η σφαγή της δεκαετίας! (video)

Με εννιά παίκτες τελείωσε η Λάρισα, με πέναλτι εκτός περιοχής κέρδισε η Ξάνθη!

8 Οκτωβρίου 2018 21:20
Ξάνθη - Λάρισα: Η σφαγή της δεκαετίας! (video)

Απίστευτο κι όμως... ελληνικό. Συνήθως σε όλα τα πρωταθλήματα του κόσμου πρωταγωνιστές είναι οι ποδοσφαιριστές. Στα Πηγάδια, ο ρέφερι Γιώργος Λάμπρου, αποφάσισε να πάρει αυτός πάνω του τη.. δόξα και έγινε ο απόλυτος πρωταγωνιστής, τινάζοντας το παιχνίδι... στον αέρα!

Από που να ξεκινήσεις και που να τελειώσεις. Αρχικά στο 10' αν και είδε τη φάση του «δολοφονικού» μαρκαρίσματος του Ντε Λούκας στον Μιλοσάβλιεβιτς, επέλεξε να βγάλει την κίτρινη, αντί για την κόκκινη κάρτα από το...τσεπάκι του. Κι όμως αυτό ήταν μόνο η αρχή...

Στη συνέχεια απέβαλλε με τραβηγμένη (δεύτερη κίτρινη) τον Ζίζιτς για τράβηγμά του πάνω στον Κάστρο. Το... μενού εκτός των άλλων είχε και λανθασμένες υποδείξεις οφσάιντ, ενώ αποκορύφωμα ήταν, όταν στο 80' είδε... πέναλτι σε ανατροπή του Μπρίτο, έξω από την περιοχή από τον Γκόλια.

Ολα τα παραπάνω, ανάγκασαν την ΑΕΛ, να βγάλει δύο επίσημες ανακοινώσεις πριν καν ολοκληρωθεί η αναμέτρηση...

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ειρήνη Λαγούδη: Αυτά ήταν τα λάθη που "πρόδωσαν" τον δολοφόνο!

Βέβαια, μέσα σε όλα αυτά υπήρξε και αγώνας...

Το πρώτο ημίχρονο δεν διεκδίκησε δάφνες ποιότητας με το θέαμα που πρόσφεραν οι δύο ομάδες, καθώς χαρακτηρίστηκε από τα δυνατά μαρκαρίσματα των παικτών των δύο ομάδων, με την Ξάνθη να απειλεί μόλις στο 3ο λεπτό, ωστόσο το σουτ του Καμαρά κόντραρε στον Ζίζιτς.

Η... απάντηση της ΑΕΛ ήρθε στο 32ο λεπτό όταν ο Μιλοσάβλιεβιτς βρέθηκε σε θέση βολής, σούταρε από το ένα μέτρο δυνατά, όμως η μπάλα έφυγε άουτ πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Ζίφκοβιτς. Η... ισορροπίες του αγώνα άλλαξαν στο 43', καθώς η Λάρισα έμεινε με δέκα παίκτες, όταν ο διαιτητής της αναμέτρησης τιμώρησε τον Ζίζιτς με δεύτερη κίτρινη κάρτα για τράβηγμα που έκανε στον Κάστρο.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με την ΑΕΛ να χάνει μεγάλη ευκαιρία, όταν στο 58ο λεπτό, ο Ντέλετιτς μπήκε στην περιοχή, έκανε το γύρισμα, αλλά η μπάλα πέρασε παράλληλα με την εστία, δίχως κανείς να μπορεί να την σπρώξει στα δίχτυα. Στο 73' η Λάρισα έμεινε με εννιά παίκτες, καθώς ο Καρανίκας αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα μετά από φάουλ που έκανε στον Μπρίτο.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ανοίγει ξανά η υπόθεση του φοιτητή στην Κάλυμνο! - Νέες εξελίξεις για τον θάνατό του!

Δύο λεπτά αργότερα η Ξάνθη έχασε την ευκαιρία να ανοίξει το σκορ, αλλά ο Τζουρίτσκοβιτς από γύρισμα του Μπρίτο, σούταρε δυνατά μέσα στην περιοχή, στέλνοντας τη μπάλα άουτ. Η φάση που έκρινε τον αγώνα ήρθε στο 80ο λεπτό με τον Γκόλια να βρίσκει τον Μπρίτο, έξω από την περιοχή με τον διαιτητή της αναμέτρησης να δείχνει πέναλτι, προκαλώντας τις έντονες διαμαρτυρίες των ανθρώπων της ΑΕΛ.

Ο Γέντρισεκ μετουσίωσε σε γκολ το πέναλτι, χαρίζοντας τη νίκη στην ομάδα του...

Δείτε τις φάσεις και βγάλτε τα συμπεράσματά σας:

Πηγή: sdna.gr

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share