Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Αυτή η ομάδα απλά ΔΕΝ χάνει!

Πολύ Παναθηναϊκός για να... χάσει!

6 Οκτωβρίου 2018 22:28
Αυτή η ομάδα απλά ΔΕΝ χάνει!

Ο Αστέρας Τρίπολης προηγήθηκε με τον Μανιά στο 47’, ήταν καλύτερος, αλλά ο Παναθηναϊκός έφτασε στο τελικό 1-1, με το εύστοχο πέναλτι του Μακέντα στο 91’ και παρέμεινε αήττητος.

Τι κι αν ήταν, σε γενικές γραμμές, κατώτερος; Τι κι αν βρέθηκε πίσω στο σκορ με το… καλημέρα στην επανάληψη, από το γκολ του Μανιά στο 47’; Ο Παναθηναϊκός δεν τα παράτησε πριν το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή Σκουλά και, με την ανατροπή του Χατζηγιοβάνη από τον Κυριακόπουλο να μετατρέπεται σε γκολ, από το εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Μακέντα στο 91’, ισοφάρισε τελικά τον Αστέρα σε 1-1!

Έτσι, οι «πράσινοι» έφυγαν από την Τρίπολη με έναν βαθμό στις αποσκευές τους ενώ παρέμειναν αήττητοι, μετά το πέρας και της έκτης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας. Με τους εκατοντάδες οπαδούς του Παναθηναϊκού που βρέθηκαν στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης» να αποθεώνουν τον Γιώργο Δώνη και τους παίκτες του, μετά τη λήξη.

Οι Αρκάδες από την άλλη πλευρά, έμειναν με την πικρή «γεύση» μιας ακόμα βαθμολογικής απώλειας είτε στα τελευταία λεπτά ενός αγώνα με «μεγάλο» αντίπαλο, είτε με εναντίον του πέναλτι, μετά τα ματς με ΠΑΟΚ, Ολυμπιακό και Άρη…

Αξίζει να σημειωθεί δε ότι, ο Μουνάφο συμπλήρωσε 100 συμμετοχές με τη φανέλα του Αστέρα στην μεγάλη κατηγορία, κυνηγώντας τον… Κουρμπέλη, που είναι ο ρεκόρντμαν, με 103 εμφανίσεις.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Βόμβα στον ΣΚΑΙ: Πέφτουν οι τίτλοι τέλους πριν καν ξεκινήσει!

Οι συνθέσεις:

Αστέρας Τρίπολης (4-2-3-1): Αθανασιάδης, Βλάχος, Τριανταφυλλόπουλος, Πασαλίδης, Κυριακόπουλος, Μουνάφο, Ιγκλέσιας (40’ Βαλιέντε), Καλτσάς (78’ Μπελόκ), Τόνσο, Τσιλιανίδης (86’ Μαρτίνεθ), Μανιάς.

Παναθηναϊκός (3-5-2): Διούδης, Πούγγουρας (58’ Τζανδάρης), Κολοβέτσιος, Μαυρομμάτης, Κουλιμπαλί, Στάικος (24’ Μπουζούκης), Κουρμπέλης, Δώνης (77’ Καμπετσής), Ινσούα, Χατζηγιοβάνης, Μακέντα.

Διαιτητής: Μανώλης Σκουλάς (Θεσσαλίας).

Πηγή: sport-fm.gr

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share