Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Το λάβαρο του Παύλου Γιαννακόπουλου για πάντα στην οροφή του ΟΑΚΑ!

Υπόκλιση στο μεγαλείο του Παυλάρα!

21 Σεπτεμβρίου 2018 16:28
Το λάβαρο του Παύλου Γιαννακόπουλου για πάντα στην οροφή του ΟΑΚΑ!

Σε μία σπουδαία κίνηση προχωρά ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ, που θα ανεβάσει λάβαρο του Παύλου Γιαννακόπουλου στη κορυφή του ΟΑΚΑ!

Έξι ημέρες πριν από την έναρξη του τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος» (27 - 28/9), η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ αποκάλυψε μέσω ανακοίνωσης μία ξεχωριστή κίνηση.

Εκτός των άλλων εκδηλώσεων που θα γίνουν κατά την διάρκεια του διημέρου, στις 27/9 θα γίνουν τα αποκαλυπτήρια του λαβάρου του Παύλου Γιαννακόπουλου, το οποίο πλέον θα κοσμεί για πάντα την οροφή του ΟΑΚΑ. Επίσης, όλες οι συμμετέχουσες ομάδες θα αποτίσουν με τον δικό τους τρόπο φόρο τιμής στον αείμνηστο ηγέτη του «Τριφυλλιού».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Δραματική αλλαγή του καιρού: Ψυχρή εισβολή από Ρωσία με θεαματική πτώση της θερμοκρασίας!

Αναλυτικά η ανακοίνωση των πρωταθλητών Ελλάδας:

«Έξι ημέρες έμειναν για την έναρξη του πρώτου «Τουρνουά Παύλος Γιαννακόπουλος», το οποίο θα διεξαχθεί στο ΟΑΚΑτο διήμερο 27 και 28 Σεπτεμβρίου με τη συμμετοχή του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ, της Μακάμπι FOX Τελ Αβίβ, της Φενέρμπαχτσε και της Χίμκι εις μνήμην του αείμνηστου ηγέτη του «τριφυλλιού», του Παύλου Γιαννακόπουλου.

Για την πρώτη ημέρα του Τουρνουά, την Πέμπτη 27/9, έχει προγραμμασιστεί σειρά εκδηλώσεων. Πέραν του καθαρά αγωνιστικού σκέλους, το οποίο θα περιλαμβάνει δύο σημαντικές αναμετρήσεις, οι φίλαθλοι που θα βρεθούν στις εξέδρες θα έχουν τη μοναδική ευκαιρία να παρακολουθήσουν αρκετές όμορφες εκδηλώσεις.

Αποκορύφωμα αυτών, θα είναι τα αποκαλυπτήρια του λαβάρου του Παύλου Γιαννακόπουλου, που από τις 27/9 θα κοσμεί για πάντα την οροφή του ΟΑΚΑ! Επίσης, όλες οι συμμετέχουσες ομάδες θα αποτίσουν με τον δικό τους τρόπο φόρο τιμής στον αείμνηστο Παύλο Γιαννακόπουλο.

Επίσης, την Πέμπτη 27/9, σε συνεργασία με την Adidas, θα παρουσιαστεί για πρώτη φορά εντυπωσιακή εμφάνιση του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ για την αγωνιστική περίοδο 2018-19!

Τέλος, θα πραγματοποιηθεί και η βράβευση της νικήτριας ομάδας του τουρνουά των Μίνι το οποίο θα διεξαχθεί το Σαββατοκύριακο 22 και 23 Σεπτεμβρίου στο κλειστό «Παύλος Γιαννακόπουλος» στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας, με τη συμμετοχή του Παναθηναϊκού, της ΑΕΚ, του Περιστερίου και του Πανιωνίου (διαβάστε τις δηλώσεις του Ντράγκαν Σάκοτα και του Αργύρη Πεδουλάκη στο paobc.gr!).
Την δεύτερη ημέρα του τουρνουά, την Παρασκευή 28/9, εκτός του Μικρού και του Μεγάλου τελικού, θα προβληθεί στο μάτριξ του ΟΑΚΑ ένα βίντεο εις μνήμην του Παύλου Γιαννακόπουλου και μετά το τέλος των αγώνων θα πραγματοποιηθούν οι απονομές και οι βραβεύσεις των ομάδων.

Τα εισιτήρια του «Τουρνουά Παύλος Γιαννακόπουλος»

Αποκτήστε τώρα το εισιτήριό σας για το σπουδαίο «Τουρνουά Παύλος Γιαννακόπουλος» από τα κάτωθι σημεία:

*Τα εκδοτήρια του γηπέδου «Απόστολος Νικολαΐδης», Λ. Αλεξάνδρας, Θύρα 10 (Ωράριο Λειτουργίας: Δευτέρα με Παρασκευή 10.00-18.00), Τηλ. Επικοινωνίας: 2106440010.

*Με Ηλεκτρονική αγορά μέσω του viva.gr.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η μεγάλη αποκάλυψη: Η Ελένη Μενεγάκη ψάχνει για άνδρα!

*Τηλεφωνικά στο 11876 (Χρέωση από σταθερό: 0,96€ / λεπτό και από κινητό: 1,09€ / λεπτό).

*Θα ισχύσουν κανονικά τα εισιτήρια διαρκείας.

* Τα εισιτήρια για την κάθε ημέρα του τουρνουά τιμώνται προς 15 ευρώ (η τιμή περιλαμβάνει και τους δύο αγώνες), ενώ θα υπάρχει και παιδικό εισιτήριο με 3 ευρώ για παιδιά μέχρι 14ων ετών (το παιδικό εισιτήριο δεν διατίθεται ηλεκτρονικά, παρά μόνο από τα εκδοτήρια).

Το πρόγραμμα του τουρνουά:

Πέμπτη 27 Σεπτεμβρίου

14.00: Συνέντευξη Τύπου στο Ξενοδοχείο Semiramis

18.30: Φενέρμπαχτσε–Μακάμπι FOX Τελ Αβίβ

21.15:Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ-Χίμκι

Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου

18.00: Μικρός Τελικός

20.30: Μεγάλος Τελικός

Να είστε όλοι εκεί για τον Παύλο Γιαννακόπουλο!»

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share