Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Εθνική Ανδρών μπάσκετ: Χωρίς Πρίντεζη και Μπουρούση κόντρα στη Γεωργία!

Εκτός αποστολής οι δύο διεθνείς

14 Σεπτεμβρίου 2018 10:58
Εθνική Ανδρών μπάσκετ: Χωρίς Πρίντεζη και Μπουρούση κόντρα στη Γεωργία!

Χωρίς τους Γιάννη Μπουρούση και Γιώργο Πρίντεζη θα παραταχθεί η Εθνική Ανδρών στον αγώνα με την Γεωργία (16/9) για την 2η αγωνιστική της 2ης προκριματικής φάσης του Παγκοσμίου Κυπέλλου της FIBA. Οι δύο παίκτες τέθηκαν εκτός αποστολής για προσωπικούς λόγους, με τους Γιαννούλη Λαρεντζάκη και Βαγγέλη Μαργαρίτη να τους αντικαταστήσουν στην 12αδα.

Αμφότεροι οι παίκτες ήταν εκ των κορυφαίων της Εθνικής Ανδρών στην χθεσινή (13/9) νίκη επί της Σερβίας (70-63), με την οποία η Ελλάδα ουσιαστικά "σφράγισε" το εισιτήριό της για το Παγκόσμιο Κύπελλο της Κίνας.

Η Ελλάδα θα παραταχθεί κόντρα στο σύνολο του Ηλία Ζούρου έχοντας στην αποστολή μόνο έναν "καθαρό" σέντερ, τον Γιώργο Παπαγιάννη, ο οποίος θα έχει αυξημένες αρμοδιότητες λόγω της απουσίας του Μπουρούση, με τους Ντίνο Μήτογλου και Μαργαρίτη να ενδέχεται να καλύψουν επικουρικά την θέση. Ακόμα, περισσότερο χρόνο συμμετοχής λόγω της απουσίας του Πρίντεζη αναμένεται να πάρουν και οι Παναγιώτης Βασιλόπουλος και Θανάσης Αντετοκούνμπο, χωρίς να αποκλείεται κάποια στιγμή να περάσει σε θέση πάουερ φόργουορντ κάποιος εκ των Κώστα Παπανικολάου ή Ιωάννη Παπαπέτρου.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ποια κορυφαία παρουσιάστρια του Alpha δεν πήγε χτες στην παρουσίαση του προγράμματος αδικαιολόγητα! Χοντρό παρασκήνιο

Η 12αδα με την οποία θα παραταχθεί η Ελλάδα κόντρα στην Γεωργία θα είναι η εξής:

PG: Νικ Καλάθης, Βαγγέλης Μάντζαρης.

SG: Τάιλερ Ντόρσεϊ, Κώστας Σλούκας, Γιαννούλης Λαρεντζάκης

SF: Ιωάννης Παπαπέτρου, Κώστας Παπανικολάου, Θανάσης Αντετοκούνμπο.

PF: Ντίνος Μήτογλου, Παναγιώτης Βασιλόπουλος, Βαγγέλης Μαργαρίτης.

C: Γιώργος Παπαγιάννης

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share