Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Σοκάρουν οι αποκαλύψεις πρώην ποδοσφαιριστή! - Η εξομολόγησή του για τον φόνο και την αιμομιξία! (Video)

Αποκαλύψεις «φωτιά« για την ζωή του!

19 Αυγούστου 2018 10:43
Σοκάρουν οι αποκαλύψεις πρώην ποδοσφαιριστή! - Η εξομολόγησή του για τον φόνο και την αιμομιξία! (Video)

Σε σοκαριστικές αποκαλύψεις για τη ζωή του προχώρησε ο Σίβα Ενζικού.

Ο 40χρονος πρώην διεθνής επιθετικός με την Γκαμπόν, ο οποίος κατά τη διάρκεια της καριέρας του έπαιξε σε αρκετές γαλλικές ομάδες, εμφανίζεται σε βίντεο να μιλά για τη ζωή του.

Αρχικά ο Σίβα Ενζιγκού αποκάλυψε ότι ο πατέρας του σκότωσε τη μητέρα του.

Ο λόγος για τον οποίο προέβη στη συγκεκριμένη ενέργεια ήταν για να μπορέσει ο γιος του να έχει περισσότερα χρήματα διαθέσιμα για να κάνει καριέρα! «Η μητέρα μου είναι νεκρή και πρέπει να αποκαλύψω ότι θυσιάστηκε.

Ο πατέρας μου αποφάσισε να θυσιάσει τη μητέρα μου για να πετύχω στο ποδόσφαιρο, διότι είχαμε οικονομικά προβλήματα. Δυστυχώς, συνέβη, ζητώ τη χάρη του Κυρίου και ήθελα να ομολογήσω!»,είπε σε βίντεο του θρησκευτικού καναλιού TV2Vie.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ζώδια: Εβδομαδιαίες προβλέψεις του Κώστα Λεφάκη 20 - 26 Αυγούστου 2018!

Οι τρομακτικές αποκαλύψεις που έκανε ο άλλοτε επιθετικός της Ναντ (2001-205) και της Ρεμς (2005-2010) δεν σταμάτησαν εκεί. Ο διεθνής επιθετικός παραδέχτηκε ότι όταν ήταν πολύ μικρότερος, είχε σχέση με άνδρες, ενώ παράλληλα είχε συνευρεθεί σεξουαλικά με μία θεία του και την αδερφή του κατά τη διάρκεια θρησκευτικών τελετουργιών!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μεγάλη προσοχή στο κέντρο της Αθήνας! - Αυτές είναι οι... αγαπημένες περιοχές των πορτοφολάδων! (Video)

Τέλος, παραδέχτηκε ότι για να προωθήσει την καριέρα του άλλαξε την ημερομηνία γέννησης του κατά πέντε χρόνια. Στα… ποδοσφαιρικά μητρώα είναι εγγεγραμμένος ως γεννηθείς το 1983, αλλά στην πραγματικότητα είναι 40 ετών.

Πηγή: sport24.gr

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share