Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Διπλό μεταγραφικό "μπαμ" για τον Ολυμπιακό!

Έκλεισαν και έρχονται δύο παίκτες

16 Αυγούστου 2018 15:15
Διπλό μεταγραφικό

Έτοιμος να ολοκληρώσει δύο μεταγραφικές κινήσεις είναι ο Ολυμπιακός, μία εβδομάδα πριν τα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ! Οι "ερυθρόλευκοι" έχουν συμφωνήσει με δύο ποδοσφαιριστές που θα ενισχύσουν το ρόστερ σε μεγάλο βαθμό.

Ο πειραιώτικος σύλλογος είχε συμφωνήσει εδώ και μέρες με τον Γκιγιέρμε, με τον Βραζιλιάνο από την πλευρά του να πιέζει την Λα Κορούνια να αποδεχτεί την πρόταση των “ερυθρολεύκων”, καθώς είχε “ψηθεί” με το πρότζεκτ που του παρουσίασαν οι Πειραιώτες.

Αυτό που απέμενε λοιπόν ήταν να καταλάβει και η Λα Κορούνια ότι καλύτερη προσφορά από αυτή του Ολυμπιακού δεν υπήρχε περίπτωση να βρει.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Θρίλερ με το θάνατο νεαρού άνδρα στα βράχια του Φιλοπάππου

Σύμφωνα με τις νεότερες πληροφορίες που μας έρχονται από την Ισπανία, οι “ερυθρόλευκοι” ουσιαστικά έχουν συμφωνήσει με την ομάδα της Γαλικίας (απομένουν κάποια τυπικά θέματα) και πως ο Γκιγιέρμε θα έρθει στην Αθήνα μέχρι την Παρασκευή (17/8) για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις, να υπογράψει το συμβόλαιό του (στην Ισπανία κάνουν λόγο για 3ετές) και να δηλωθεί στη λίστα της UEFA για τα παιχνίδια με την Μπασακσεχίρ ή την Μπέρνλι.

Από την άλλη πλευρά, οι πληροφορίες που ήθελαν τον Αχμέντ Χασάν να έχει κλείσει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, ο οποίος είναι ο Ολυμπιακός, επιβεβαιώνονται. Ο Αιγύπτιος επιθετικός έχει συμφωνήσει με τους ερυθρόλευκους και τις επόμενες ώρες αναμένεται στην Ελλάδα για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του.

Ο 25χρονος φορ, ο οποίος από το 2015 παίζει στην Μπράγκα, θα γίνει όπως όλα δείχνουν παίκτης του Ολυμπιακού και θα ενισχύσει τη γραμμή κρούσης. Με ύψος 1.91, ο διεθνής στράικερ έχει διαφορετικά χαρακτηριστικά από Γκερέρο και Ανσαριφάρντ και ο Πέδρο Μαρτίνς που συνεργάστηκε μαζί του στην Πορτογαλία, εκτιμούσε όλο αυτό το διάστημα πως η απόκτηση του "Κούκα" είναι αναγκαία.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΕΡΤ: «Βόμβα» από το κανάλι! Ο γνωστός δημοσιογράφος που θα κάνει τις περιγραφές στη Superleague!

Ο υψηλόσωμος επιθετικός έχει περάσει παλαιότερα από τα τμήματα υποδομής της Ρίο Άβε και της Αλ Αχλί της πατρίδας του, ενώ η Μπράγκα τον απέκτησε το 2015. Στο πορτογαλικό πρωτάθλημα έχει σημειώσει 41 γκολ σε 123 ματς, ενώ στο Europa League έχει παίξει σε 31 ματς με απολογισμό έξι τέρματα.

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share