Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Δεν ξανάγινε! Ο Ολυμπιακός παραχωρεί παίκτη του στον Παναθηναϊκό!

Ο επιθετικός που... γράφει ιστορία!

16 Αυγούστου 2018 12:15
Δεν ξανάγινε! Ο Ολυμπιακός παραχωρεί παίκτη του στον Παναθηναϊκό!

Μια... ρηξικέλευθη συμφωνία είναι έτοιμη να ολοκληρωθεί, μεταξύ των δύο αιώνιων αντιπάλων του ελληνικού ποδοσφαίρου!

Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός είναι πολύ κοντά στην ολοκλήρωση της μετακίνησης του Νίκου Βέργου, του 22χρονου επιθετικού που δεν υπολογίζεται από τους Πειραιώτες. Οι "πράσινοι" επιθυμούν την απόκτησή του και ο τεχνικός διευθυντής τους, Νίκος Νταμπίζας, βρίσκεται σε επικοινωνία με τους "ερυθρόλευκους" για τις τελευταίες εκκρεμότητες.

Ο Νταμπίζας και ο μάνατζερ του Βέργου έχουν συμφωνήσει στο δικό τους σκέλος (τριετές συμβόλαιο με ετήσιες αποδοχές περίπου 100.000 ευρώ). Πλέον, η διαπραγμάτευση εστιάζεται στο ποσοστό των δικαιωμάτων που θα διατηρήσει ο Ολυμπιακός επί του 22χρονου επιθετικού.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΕΡΤ: «Βόμβα» από το κανάλι! Ο γνωστός δημοσιογράφος που θα κάνει τις περιγραφές στη Superleague!

Η διοίκηση του Ολυμπιακού δεν έχει αντίρρηση να αποδεσμεύσει τον Βέργο ένα χρόνο πριν τη λήξη της συνεργασίας τους. Ωστόσο, επιθυμεί να αποκομίσει κάποιο όφελος και να μην χάσει τον ποδοσφαιριστή χωρίς το παραμικρό περιθώριο κέρδους.

Ο προπονητής του ΠΑΟ Γιώργος Δώνης περιμένει και αυτός την απόκτηση του Βέργου, για να έχει στη διάθεσή του έναν κλασικό επιθετικό. Δεν αποκλείεται να τον αρχίσει στην ενδεκάδα του Παναθηναϊκού εναντίον της Ξάνθης στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος, αφού κάθε άλλη δοκιμή στην επίθεση δεν έχει πείσει...

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Φιλοπάππου: Μυστήριο με τον θάνατο του 25χρονου! Τον λήστεψαν, αντέδρασε και έπεσε από τα βράχια

Εάν ολοκληρωθεί η συμφωνία και γίνει η μετακίνηση, ο Νίκος Βέργος θα γράψει ιστορία στο ελληνικό ποδόσφαιρο, αφού θα έχει καταφέρει να... καθίσει στο ίδιο τραπέζι τους δύο "αιωνίους" για να συμφωνήσουν για μεταγραφή παίκτη, κάτι που μάλλον δεν έχει ξαναγίνει στα χρονικά!

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share