Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Το μοναδικό κατόρθωμα του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου!

Έγραψε ιστορία στο ελληνικό ποδόσφαιρο

10 Αυγούστου 2018 13:26
Το μοναδικό κατόρθωμα του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου!

Ιστορία έγραψε με την παρουσία του το βράδυ της Πέμπτης στο παιχνίδι του Ολυμπιακού ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος. Ο διεθνής επιθετικός δεν έγινε απλά ο πρώτος ποδοσφαιριστής που έχει αγωνιστεί σε επίσημο ματς με τις φανέλες των ομάδων του "Big 4" αλλά και ο πρώτος που έχει σκοράρει και με τις τέσσερις!

Και χρειάστηκε μόλις 10 λεπτά για να γράψει το όνομα του στην ιστορία με χρυσά γράμματα καθώς στο 10' του αγώνα με την Λουκέρνη με κεφαλιά ψαράκι έστειλε την μπάλα στα δίχτυα και έδωσε το προβάδισμα στον Ολυμπιακό με 1-0.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Συγκίνηση: Η αφιέρωση της Νικόλ Κυριακοπούλου στην κόρη της για το ασημένιο μετάλλιο!

Ο Λάζαρος που ξεκίνησε την καριέρα του από τον ΠΑΟΚ είχε σκοράρει και με τον "δικέφαλο του Βορρά" καθώς στα χρόνια που βρέθηκε στην ομάδα της Θεσσαλονίκης είχε 58 συμμετοχές και οκτώ γκολ. Μάλιστα το πρώτου ευρωπαϊκό τέρμα το πέτυχε σε ηλικία 19 ετών, στην αναμέτρηση ΠΑΟΚ-Ρεν 5-1, στις 14/12/2005.

Ακολούθησε η πορεία του στον Παναθηναϊκό: ο Λάζαρος στα πέντε χρόνια που έμεινε στο τριφύλλι είχε 89 συμμετοχές και 15 τέρματα, ενώ είχε πετύχει και ευρωπαϊκό τέρμα, με τη Ρόμα στο ΟΑΚΑ.

Με την ΑΕΚ στα δυο χρόνια που φόρεσε την "κιτρινόμαυρη" φανέλα, από το 2016 έως το 2018 είχε 57 παρουσίες και 12 τέρματα σκοράροντας και πάλι σε ευρωπαϊκό παιχνίδι.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Παρασκευή 10 Αυγούστου;

Πηγή: sport24.gr
 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share