Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Ώρα τελικού για την Εθνική ομάδα Πόλο! Παίζουν ενάντια στην Ολλανδία για το χρυσό μετάλλιο

Απόψε στις 11:15

27 Ιουλίου 2018 14:53
Ώρα τελικού για την Εθνική ομάδα Πόλο! Παίζουν ενάντια στην Ολλανδία για το χρυσό μετάλλιο

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα περίμενε έξι χρόνια για αυτή την στιγμή. Τότε που στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του Αϊντχόφεν κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο, ενώ λίγο νωρίτερα είχε ανέβει στο τρίτο σκαλί του βάθρου στο World League.

Αυτά τα χρόνια που μεσολάβησαν η Εθνική ομάδα έψαχνε τη χαμένη της ταυτότητα ή ακόμα καλύτερα προσπαθούσε να ξαναβρεί τον δρόμο των επιτυχιών.
Τα πρώτα μηνύματα φάνηκαν στο Europa Cup, τη νεοσύστατη διοργάνωση που κατέκτησε η χώρα μας πριν από λίγους μήνες.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Είδα την Χρύσα Σπηλιώτη να κάνει μπάνιο στην θάλασσα και..." - Νέα συγκλονιστική μαρτυρία για την αγνοούμενη ηθοποιό!

Τώρα, στη Βαρκελώνη, τα κορίτσια του Γιώργου Μορφέση έχουν ήδη εξασφαλίσει το δέκατο μετάλλιο τους και θέλουν όσο τίποτα άλλο να είναι χρυσό.

Απέναντί τους στον αποψινό τελικό θα βρουν την πανίσχυρη Ολλανδία. Μία ομάδα, η οποία μετρά ήδη 12 μετάλλια σε ευρωπαϊκά πρωταθλήματα και έχει ήδη εξασφαλίσει το 13ο, ενώ παράλληλα ψάχνει το πρώτο της χρυσό από το 1993.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ραγδαίες εξελίξεις με τις δίδυμες αδελφές: Τι συνέβη στο νεκροτομείο με το DNA;

Οι δύο ομάδες γνωρίζονται καλά. Άλλωστε, ήταν μαζί και στον ίδιο όμιλο. Μεγάλα επιθετικά όπλα της Ολλανδίας είναι η Φαν Ντερ Σλόοτ, η Μέχενς, η Σέβενιχ και η γνωστή μας από τη θητεία της στη Βουλιαγμένη Ίλσε Κούλχας, ενώ μεγάλο ρόλο παίζει και η τερματοφύλακας Λάουρα Άαρτς που μετρά 73,1% στις αποκρούσεις!

Κύριο ζητούμενο για την Εθνική είναι η άμυνά της. Αυτή που την είχε στο μεγαλύτερο κομμάτι του αγώνα στη φάση των ομίλων σε ρόλο οδηγού. Αν καταφέρει να περιορίσει τα επιθετικά ατού της Ολλανδίας, τότε θα μπορέσει να πάει το ματς εκεί που θέλει.

Πηγή: filathlos.gr

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share