Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Αποχώρηση-βόμβα από τον Ολυμπιακό!

Φεύγει ένας εκ των αρχηγών

22 Ιουλίου 2018 12:42
Αποχώρηση-βόμβα από τον Ολυμπιακό!

Ο Αλεξί Ρομαό δεν είναι στα πλάνα του Πέδρο Μαρτίνς και παρότι έχει συμβόλαιο μέχρι το 2020 με τον Ολυμπιακό φέρεται να του γνωστοποιήθηκε να βρει ομάδα, ενώ του έχει κατατεθεί και πρόταση μείωσης αποδοχών.

O Τογκολέζος χαφ ήταν βασικός στον περσινό Ολυμπιακό, εκ των αρχηγών της ομάδας αλλά φέτος δεν έχει θέση στον Πειραιά.

Ο Αλεξί Ρομαό είχε την Παρασκευή τετ α τετ με τον Φρανσουά Μοντεστό και τότε άρχισε να φημολογείται το ενδεχόμενο αποχώρησής του από τον ερυθρόλευκο σύλλογο.

Το χθεσινό ματς με την Γκενκ (ήττα του Ολυμπιακού με 4-0) θα έδειχνε πολλά για το μέλλον του Αφρικανού άσου στο λιμάνι και η μη χρησιμοποίησή του από τον Πέδρο Μαρτίνς έδειξε την πόρτα της εξόδου.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Απόφαση - βόμβα: Αφαίρεση διπλώματος για κάτι που κάνει το 99% των Ελλήνων οδηγών καθημερινά!

Μάλιστα, ο Ολυμπιακός έχει καταθέσει ήδη πρόταση μείωσης αποδοχών (λαμβάνει περίπου 600.000 ευρώ) στον Τογκολέζο άσο διότι δεν υπολογίζεται στα βασικά πλάνα του προπονητή του και δεν έχει προσαρμοστεί στις απαιτήσεις του ερυθρόλευκου τεχνικού όπως διαρρέεται.

Οπως αναφέρει η Sportday σύμφωνα με χθεσινοβραδινές πληροφορίες, γνωστοποιήθηκε στον Ρομαό πως δεν υπολογίζεται και καλό είναι να βρει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του μακριά από τον Πειραιά αν και έχει συμβόλαιο μέχρι το 2020 (ανανέωσε μέχρι το καλοκαίρι του 2019 και έχει οψιόν ανανέωσης για ένα χρόνο ακόμα).

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Στο έλεος του καύσωνα η χώρα: Που θα "βαρέσει" 40αρια σήμερα;

Άλλωστε, το φιλικό παιχνίδι με την Γκενκ έδειξε τις προθέσεις του Μαρτίνς για τον Ρομαό, ο οποίος δεν έχει εμπλακεί σε κανένα μεταγραφικό σενάριο...

Πηγή: sdna.gr

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share