Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Για πέντε χρόνια στον Παναθηναϊκό ο Γιώργος Παπαγιάννης!

Επιστρέφει για τα καλά!

18 Ιουλίου 2018 15:51
Για πέντε χρόνια στον Παναθηναϊκό ο Γιώργος Παπαγιάννης!

Σύμφωνα με πληροφορίες του SDNA, ο Παναθηναϊκός «κλειδώνει» τον Γιώργο Παπαγιάννη στο ΟΑΚΑ μέχρι το 2023, αφού ο διεθνής σέντερ υπογράφει τις επόμενες ώρες πενταετές συμβόλαιο!

Στην τελική ευθεία έχει μπει η ολοκλήρωση και του τυπικού σκέλους για την μεγάλη επιστροφή του Γιώργου Παπαγιάννη στην Ελλάδα και τον Παναθηναϊκό. Μάλιστα το «τριφύλλι», όχι μόνο φέρνει πίσω τον πρώην παίκτη των Μπλέιζερς και των Κιγνκς, αλλά τον... δένει στο ΟΑΚΑ για πέντε χρόνια σε μία κίνηση με συμβολισμό.

Τις επόμενες ώρες ο Γιώργος Παπαγιάννης αναμένεται να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο με τους «πράσινους». Παρά τη φημολογία πως το συμβόλαιο θα έχει τριετή διάρκεια, το SDNA αποκαλύπτει πως τα δεδομένα είναι διαφορετικά και ότι ο «Big Papa» συμφώνησε για συμβόλαιο που θα τον κάνει κάτοικο ΟΑΚΑ μέχρι το 2023 εφ' όσον αυτό εξαντληθεί.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Μας έβαλαν όλους να υπογράψουμε πως..." - Παίκτης του Survivor αποκαλύπτει!

Όσον αφορά στις λεπτομέρειες, το συμβόλαιο είναι «κλειστό» για τα πρώτα τρία χρόνια και θα υπάρχει σχετική option για τα επόμενα δύο. Φαίνεται πως το οικονομικό σκέλος δεν έπαιξε ρόλο στις απαιτήσεις του 21χρονου παίκτη που εκτιμά πολύ το γεγονός ότι ο Παναθηναϊκός έσπευσε να τον υποδεχθεί πίσω με ανοικτές αγκάλες παρά το γεγονός πως έμοιαζε να έχει κλείσει την θέση του σέντερ με Λάσμε, Γκιστ και Βουγιούκα.

Ουσιαστικά, ο Παναθηναϊκός επενδύει σε ένα δικό του παιδί και δεν ήθελε να αφήσει να κυκλοφορεί ελεύθερος στην αγορά ένας παίκτης με τα στοιχεία του Παπαγιάννη, τα οποία σπανίζουν στο ευρωπαϊκό μπάσκετ. Μάλιστα, το συγκεκριμένο πακέτο γίνεται ακόμη πιο ελκυστικό από τη στιγμή που ο παίκτης είναι Έλληνας και σε πολύ μικρή ηλικία.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ράγισαν καρδιές! Το συγκινητικό μήνυμα εργαζόμενης στην Intralot για τον Σωκράτη Κόκκαλη!

Το πενταετές συμβόλαιο έχει το δικό του συμβολισμό, αφού δείχνει πως το «τριφύλλι» κοιτά σε ορίζοντα πενταετίας και εξασφαλίζεται με παίκτες που θα αποτελέσουν μία πολύ ισχυρή βάση γηγενών και μάλιστα σε πολύ καλή ηλικία. Θυμίζουμε πως υπάρχουν στο ρόστερ οι Νικ Καλάθης, Νίκος Παππάς, Ίαν Βουγιούκας, Ιωάννης Παπαπέτρου, Κωνσταντίνος Μήτογλου, Θανάσης Αντετοκούνμπο και Γιώργος Καλαϊτζάκης εκτός του Παπαγιάννη. Με εξαίρεση τον Βουγιούκα, ο Καλάθης είναι ο μεγαλύτερος αυτού του κορμού στα 29 του.

Όπως και να 'χει, οι «πράσινοι» έδειξαν έμπρακτα πόσο πιστεύουν στο project Παπαγιάννη και θέλουν να το δουν να... ανθίζει την επόμενη πενταετία!

Πηγή: sdna.gr

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share