Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Βόμβα: Πήρε Λάγκφορντ ο Παναθηναϊκός!

Πυροδότησε βόμβα το τριφύλλι!

12 Ιουλίου 2018 15:37
Βόμβα: Πήρε Λάγκφορντ ο Παναθηναϊκός!

Μεταγραφή - βόμβα από τον Παναθηναϊκό! Οι πρωταθλητές Ελλάδας κινήθηκαν γρήγορα και συμφώνησαν με τον πολύπειρο σκόρερ Κιθ Λάνγκφορντ, ο οποίος αναμένεται να υπογράψει άμεσα το συμβόλαιό του με την ομάδα του Τσάβι Πασκουάλ.

Μετά και την διαφαινόμενη συμφωνία με τον Νίκο Παππά, οι άνθρωποι των έξι φορές πρωταθλητών Ευρώπης έψαχναν έναν παίκτη με εμπειρία από το υψηλότερο επίπεδο της Euroleague, ο οποίος θα μπορούσε να δώσει σκορ από την περιφέρεια. Τελικά, ο Παναθηναϊκός βρήκε τον εκλεκτό του στο πρόσωπο του Κιθ Λάνγκφορντ, ο οποίος έχει αφήσει το στίγμα του στην κορυφαία ευρωπαϊκή διοργάνωση.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Θανατηφόρο τροχαίο στην Λευκάδα: Ένας νεκρός και 3 τραυματίες!

Ο 35χρονος γκαρντ έχει κατακτήσει δύο φορές το βραβείο του πρώτου σκόρερ της Euroleague (2014, 2017), ενώ στην πρώτη περίπτωση ήταν και μέλος της κορυφαίας πεντάδας της διοργάνωσης. Παράλληλα, ήταν ο κορυφαίος «μπομπέρ» και του Eurocup του 2016, ενώ ο ίδιο έχει καταφέρει σχεδόν σε όλες τις ομάδες που αγωνίστηκε!

Πλέον, μετά από μία σεζόν σε Κίνα (με τους Shenzhen Leopards) και Ισραήλ (με την Μακάμπι Ρισόν), ο Λάνγκφορντ επιστρέφει στο κεντρικό «κάδρο» της Γηραιάς Ηπείρου και είναι έτοιμος να γεμίσει με ποιότητα και εμπειρία την περιφερειακή γραμμή του Παναθηναϊκού, που έκανε... θόρυβο με την συγκεκριμένη κίνηση.

Επιτυχία του Παναθηναϊκού, σε δεύτερο... πλάνο το οικονομικό
Για να ολοκληρώσουν την μεταγραφή, οι «πράσινοι» εκμεταλλεύτηκαν τις άριστες σχέσεις με τον μάνατζερ του παίκτη, Νίκο Λώτσο και κατάφεραν να πείσουν τον παίκτη να έρθει στην Ελλάδα, με ένα συμβόλαιο που είναι κοντά στα οικονομικά δεδομένα της ομάδας.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Είχαν συμφωνήσει να με διώξουν"! - Η Άννα Λορένη "ξεσκεπάζει" τους συμπαίκτες της στο Power of Love!

Συγκεκριμένα, ο Παναθηναϊκός έκλεισε το deal στα 500 χιλιάδες δολάρια, ένα ποσό που ουσιαστικά δεν φτάνει το κασέ που είχε ο Λάνγκφορντ μέχρι πριν δύο χρόνια, ενώ παράλληλα, αντιστοιχεί και στο 1/3 του συμβολαίου που ζητούσε ο Μάικ Τζέιμς.

Ο Παναθηναϊκός πρόσφερε ένα... ελκυστικό «πακέτο» στον πρώην άσο της Ούνικς και το οικονομικό ήταν δευτερεύον κομμάτι στις συζητήσεις των δύο πλευρών. Ο ίδιος ο Λάνγκφορντ ήθελε πολύ να αγωνιστεί στους έξι φορές πρωταθλητές Ευρώπης, οι οποίοι από την πλευρά τους έφτασαν σε μία μεταγραφική επιτυχία χωρίς να «ματώσουν» οικονομικά, πάντα με βάση τις συνθήκες και το όνομα που έχει «χτίσει» ο Λάνγκφορντ στην Ευρώπη.

Πηγή: sdna.gr

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share