Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Μουντιάλ 2018: Ο «μερακλής» προπονητής της Εθνικής Μεξικού πήγε στη Ρωσία με σύζυγο και ερωμένη!

Χαμός!

12 Ιουλίου 2018 14:22
Μουντιάλ 2018: Ο «μερακλής» προπονητής της Εθνικής Μεξικού πήγε στη Ρωσία με σύζυγο και ερωμένη!

Μια γοητευτική 30χρονη αθλητική ρεπόρτερ έχει κλέψει την καρδιά και το μυαλό του 56χρονου προπονητή της Εθνικής ομάδας του Μεξικού Χουάν Κάρλος Οσόριο με αποτέλεσμα αυτός να μην μπορεί να συγκεντρωθεί στη δουλειά του. Παντρεμένος και πατέρας δύο παιδιών ο πρώην ποδοσφαιριστής κατηγορείται πως φέρει ευθύνη για την ήττα της ομάδας από την Βραζιλία στις 2 Ιουλίου και τον αποκλεισμό της από το Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου της Ρωσίας επειδή έφερε μαζί του στη Ρωσία σύζυγο και ερωμένη!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor: Tι είδαμε χτες; Η δικαίωση της Μελίνας, τα κλάματα και ο απολογισμός της Δαλάκα και η παίκτρια που πέρασε στον ημιτελικό! (videos)

Η φημολογούμενη ως ερωμένη του Χουάν Κάρλος Οσόριο, Μαριάνα Ζακάριας



Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα στον μεξικανικό Τύπο ο προπονητής διατηρεί εδώ και δύο χρόνια εξωσυζυγική σχέση με την πανέμορφη αθλητική ρεπόρτερ Μαριάνα Ζακάριας, η οποία εμφανίστηκε στο Μουντιάλ της Ρωσίας, όπου ήταν και η σύζυγος του Οσόριο, Τζουλιέτ Οσόριο Κεμπάλος μαζί τους δύο γιους του ζευγαριού, Χουάν Σεμπάστιαν και Σέρτζιο. Και οι δύο γυναίκες βρέθηκαν στο γήπεδο και παρακολούθησαν τον αγώνα του Μεξικού με τη Βραζιλία.

Η σύζυγος του Μεξικανού προπονητή, Τζουλιέτ Οσόριο Κεμπάλος



Μάλιστα η 30χρονη ερωμένη του Μεξικανού προπονητή ανέβασε στα social media μια φωτογραφία της από τον αγώνα του Μεξικού με την Βραζιλία, στην οποία η ίδια φορά τη φανέλα της εθνικής ομάδας της χώρας της και γράφει: «Πάντα μαζί σου...».



Πηγή, που γνωρίζει καλά τον προπονητή και την αθλητική ρεπόρτερ δήλωσε στον μεξικανικό Τύπο πως «Το μυαλό του Οσόριο είναι απασχολημένο το τελευταίο διάστημα» και τον χαρακτήρισε «αφηρημένο» εξαιτίας της σχέσης που διατηρεί.



Σύμφωνα με την ίδια πηγή, η σύζυγος του προπονητή γνωρίζει καλά πως ο Οσόριο από το 2016 διατηρεί σχέση με την όμορφη Μαριάννα. «Έλεγε πάντα πως τα είχε όλα υπό έλεγχο. Την σύζυγό του, την ερωμένη του και την ομάδα, αν και από όταν έκανε σχέση με αυτό το κορίτσι έχει γίνει πολύ αφηρημένος», αποκάλυψε η πηγή.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor spoiler: Αυτός είναι ο μεγάλος νικητής του Survivor! Δεν γίνεται να ανατραπεί

Πηγή: Protothema.gr

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share