Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Ανακοίνωσαν απεργία οι εργαζόμενοι της FIAT για τη μεταγραφή του Κριστιάνο!

Έντονες αντιδράσεις...

11 Ιουλίου 2018 19:23
Ανακοίνωσαν απεργία οι εργαζόμενοι της FIAT για τη μεταγραφή του Κριστιάνο!

Έντονες αντιδράσεις έχει φέρει στους εργαζομένους της FIAT η απόκτηση του Κριστιάνο Ρονάλντο από τη Γιουβέντους λόγω φημολογούμενης οικονομικής βοήθειας της ιταλικής αυτοκινητοβιομηχανίας.

Μπορεί οι οπαδοί της Γιουβέντους να πανηγυρίζουν για την απόκτηση του Κριστιάνο Ρονάλντο από τη Ρεάλ Μαδρίτης, αλλά οι εργαζόμενοι της FIAT ανακοίνωσαν απεργία ως αντίδραση για τη φημολογούμενη οικονομική βοήθεια της αυτοκινητοβιομηχανίας στη μεταγραφή του Πορτογάλου.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Παρέμβαση Μέρκελ σε Ερντογάν για τους 2 στρατιωτικούς ζήτησε ο Τσίπρας

«Είναι απαράδεκτο οι εργαζόμενοι να συνεχίζουν να κάνουν μεγάλες οικονομικές θυσίες και η εταιρεία να ξοδεύει εκατοντάδες εκατομμύρια για την απόκτηση ενός ποδοσφαιριστή», αναφέρεται στην ανακοίνωση που εξέδωσαν στην οποία τονίζεται ακόμα:

«Μας έχουν πει ότι οι καιροί είναι δύσκολοι, ότι πρέπει να διασφαλίσουμε την κοινωνική ισορροπία, περιμένοντας για νέα μοντέλα που ποτέ δεν έρχονται.

Και ενώ οι εργαζόμενοι και οι οικογένειές τους σφίγγουν το ζωνάρι όλο και περισσότερο, η εταιρεία αποφασίζει να επενδύσει πολλά χρήματα για έναν μόνο εργαζόμενο.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Στοιχεία-σοκ για τα ψυχιατρεία: Χαμός με υπεράριθμους και ελλείψεις προσωπικού

Είναι δίκαιο; Είναι φυσιολογικό για ένα άτομο να βγάζει εκατομμύρια, όταν χιλιάδες οικογένειες δεν τα βγάζουν πέρα στα μέσα ενός μήνα;

Είμαστε όλοι εργαζόμενοι του ίδιου ιδιοκτήτη, αλλά αυτή η διαφορά στην αντιμετώπιση δεν μπορεί και δεν πρέπει να γίνει αποδεκτή. Οι εργαζόμενοι της FIAT έχουν δημιουργήσει την περιουσία της εταιρείας για τουλάχιστον τρεις γενιές, αλλά ως αντάλλαγμα έχουν λάβει μια ζωή από μιζέρια.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μπάρες με φυστικοβούτυρο και σοκολάτα!

Η εταιρεία θα έπρεπε να επενδύσει σε μοντέλα αυτοκινήτων, που θα εγγυηθούν το μέλλον χιλιάδων ανθρώπων, παρά να εμπλουτίσει τον έναν.

Για όλους αυτούς τους λόγους, απεργούμε από το βράδυ της Κυριακής μέχρι το απόγευμα της Τρίτης».

Πηγή: sport-fm.gr

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share