Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Χούλιγκαν απείλησε παίκτη της Λάτσιο με μαχαίρι!

Περιπέτεια για τον Τσίρο Ιμόμπιλε

8 Ιουλίου 2018 18:44
Χούλιγκαν απείλησε παίκτη της Λάτσιο με μαχαίρι!

Απίστευτη περιπέτεια για τον διεθνή Ιταλό επιθετικό Τσίρο Ιμόμπιλε, την οικογένεια του αλλά και ορισμένους φίλους που τον συνοδεύουν στις διακοπές του στην Francavilla al Mare, ένα τουριστικό θέρετρο στην επαρχία του Κιέτι στη Νότιο Ιταλία.

Το μεσημέρι του Σαββάτου ο Ιμόμπιλε ήταν στη παραλία μαζί με τους δικούς του ανθρώπους όταν ξαφνικά τον πλησίασε ένας άγνωστος άνδρας ο οποίος άρχισε να τον βρίζει ενώ κρατούσε επιδεικτικά στο χέρι του ένα μαχαίρι!

Στη θέα του μαχαιριού επικράτησε πανικός από τους λουόμενους οι οποίοι άρχισαν να ουρλιάζουν και σε συνδυασμό με τις φωνές των ανθρώπων που ήταν δίπλα στον Ιμόμπιλε ο δράστης τράπηκε σε φυγή, ενώ αμέσως ειδοποιήθηκε η αστυνομία (στη φωτό διακρίνεται ο Ιμόμπιλε να μιλά με τους καραμπινιέρι οι οποίοι έφτασαν σχεδόν αμέσως στην παραλία).

Σύμφωνα με τις περιγραφές που δόθηκαν από τον Ιμόμπιλε αλλά και τους αυτόπτες μάρτυρες, η αστυνομία μπόρεσε να αναγνωρίσει τον δράση ο οποίος έχει έναν... αξιόλογο φάκελο στην DASPO, την ειδική υπηρεσία που έχει συσταθεί για να ελέγχει τα φαινόμενα βίας στους αθλητικούς χώρους και η υπόθεση θα πάρει τη δικαστική οδό καθώς στην ανακοίνωση της η αστυνομία αναφέρει ότι η απόπειρα επίθεσης είχε να κάνει με οπαδικά κίνητρα!

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share