Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

Συγκονίζει: Το μήνυμα του γνωστού ποδοσφαιριστή που παλεύει με τον καρκίνο στα 32 του!

«Ήταν ένας όγκος σε πολύ δύσκολο σημείο»

27 Ιουνίου 2018 15:35
Συγκονίζει: Το μήνυμα του γνωστού ποδοσφαιριστή που παλεύει με τον καρκίνο στα 32 του!

Όταν ανακοίνωσε πως αποσύρεται από τα γήπεδα μίλησε για το χρόνιο πρόβλημά του στο γόνατό του και τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει στον αγωνιστικό χώρο από αυτό.

Ο αριστερός μπακ της Λίβερπουλ Χοσέ Ενρίκε, δέκα αργότερα από τον Σεπτέμβριο του 2017 και το κρέμασμα των παπουτσιών του, δίνει τη μεγαλύτερη μάχη της ζωής του. Πριν από έναν περίπου μήνα διαγνώστηκε με όγκο στον εγκέφαλο και οι γιατροί έκριναν ότι πρέπει να μπει εσπευσμένα στο χειρουργείο.



Ο 32χρονος Ισπανός δεν δημοσιοποίησε το πρόβλημά του από την αρχή αλλά πρόσφατα, μέσω μία συγκινητικής ανάρτησης στο Instagram.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μανώλης Καραγιάννης: Ποιοι και γιατί τον ήθελαν νεκρό; Αυτός είναι ο μπράβος που γάζωσαν στο Παλαιό Φάληρο!

«Λυπάμαι που δεν ήμουν εδώ το τελευταίο διάστημα. Ήταν οι πιο δύσκολες εβδομάδες της ζωής μου… Μέσα σε έναν μήνα έμαθα πως έχω έναν σπάνιο όγκο στον εγκέφαλο και υποβλήθηκα σε επέμβαση για την αφαίρεσή του. Τώρα αναρρώνω και είμαι ευγνώμων. Η ζωή είναι πολύτιμη», έγραψε κάτω από τη φωτογραφία μέσα από το νοσοκομείο.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Βίντεο - σοκ: Η στιγμή που γάζωσαν τον Μανώλη Καραγιάννη με καλάσνικοφ στο Παλαιό Φάληρο!

Μιλώντας στην Marca, είπε: «Ήταν ένας όγκος σε πολύ δύσκολο σημείο, πάνω σε αρτηρία και πίσω από το μάτι. Υπήρχε σοβαρός κίνδυνος να χάσω την όρασή μου. Η επέμβαση ήταν πολύ λεπτή, κράτησε εννιά ώρες, αλλά οι γιατροί έκαναν εξαιρετική δουλειά. Έμεινα στην εντατική για 24 ώρες και πέντε μέρες στο νοσοκομείο χωρίς να μπορώ να κουνηθώ. Και τώρα ακόμη ακολουθώ μια σειρά από οδηγίες. Δεν επιτρέπεται να σηκώσω βάρος, να σκύψω, ενώ στο κρεβάτι πρέπει να κοιμάμαι με μια κλήση 30 μοιρών για να μην αυξηθεί η πίεση στο κεφάλι μου. Θα πρέπει να κάνω επίσης άλλες 35 θεραπείες. Οι γιατροί λένε πως θα επιστρέψω σε κανονικούς ρυθμούς ζωής το Σεπτέμβριο. Όλα όσα πέρασα με έκαναν να εκτιμήσω την αξία της ζωής».

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share