Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Θεέ μου ΝΑΙ, αυτή είναι η μαγεία του Μουντιάλ! (video)

Επική ανατροπή στο ματς της διοργάνωσης!

22 Ιουνίου 2018 22:57
Θεέ μου ΝΑΙ, αυτή είναι η μαγεία του Μουντιάλ! (video)

Τι κι αν βρέθηκε για δεύτερη σερί φορά πίσω στο σκορ; Η Ελβετία έκανε την πρώτη ολική ανατροπή του Παγκοσμίου Κυπέλλου, κέρδισε την Σερβία με 1-2 και αγκάλιασε την πρόκριση!

Aν υπάρχει κάτι που χαρακτηρίζει αυτή την Ελβετία είναι το γεγονός ότι αποτελεί πολύ σκληρό καρύδι. Μετρά μόλις μία ήττα στα τελευταία 24 της παιχνίδια, κι αυτή από την πρωταθλήτρια Ευρώπης, Πορτογαλία στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Η φιλοσοφία της δεν αλλάζει είτε προηγείται είτε βρίσκεται πίσω στο σκορ. Κυνηγάει λυσσαλέα κάθε φάση και δεν παρατάει κανένα παιχνίδι, ότι συνθήκες κι αν έχουν διαμορφωθεί στο ματς. Κοίταξε στα μάτια την Βραζιλία και γύρισε το ματς (1-1) με την κεφαλιά του Τσούμπερ. Αυτή τη φορά, η ολική ανατροπή είχε ως θύμα την Σερβία.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor βόμβα: Δεν ήταν να κερδίσουν οι Διάσημοι την ασυλία! Η ένσταση και το απόσπασμα που έκοψαν στο μοντάζ!

Ένα καταπληκτικό γκολ του Τζάκα (πάνω - κάτω στο ίδιο χρονικό σημείο) έσβησε το τέρμα του Μίτροβιτς, ο Σακίρι έδωσε το τελειωτικό χτύπημα στις καθυστερήσεις (1-2) και πλέον οι Ελβετοί είναι αγκαλιά με την πρόκριση, αφού χρειάζονται μία ισοπαλία με την αδιάφορη Κόστα Ρίκα για να περάσουν στην επόμενη φάση.

Όσο για τους Σέρβους; Τώρα πια, ψάχνουν υποχρεωτικά αποτέλεσμα απέναντι στην Βραζιλία για να περάσουν στα νοκ-άουτ. Ζόρικα κόλπα…

Τα γκολ και οι φάσεις από το παιχνίδι

Πηγή: sdna.gr

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share