Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Αποκλειστικό: Ο Ιωάννης Παπαπέτρου στον Παναθηναϊκό!

Αποκλειστικό ρεπορτάζ! Σκάει η "βόμβα"

22 Ιουνίου 2018 11:28
Αποκλειστικό: Ο Ιωάννης Παπαπέτρου στον Παναθηναϊκό!
Από Παναγιώτης Παπανικολάου

Πρωταθλητές Ελλάδος για δεύτερη σερί χρονιά αναδείχθηκαν οι πράσινοι πριν λίγες μέρες, μετά την επικράτησή τους με 3-2 επί του Ολυμπιακού στους τελικούς και πλέον έχει αρχίσει για τα καλά ο μεταγραφικός σχεδιασμός της ομάδας για τη νέα χρονιά!

Σ' αυτόν πρώτο όνομα είναι ο Νικ Καλάθης, όμως αυτό δεν σημαίνει πως στον Παναθηναϊκό δεν κοιτάνε να κλείσουν και τις υπόλοιπες εκκρεμότητες! Μια από αυτές είναι ο Ιωάννης Παπαπέτρου! Ένα παιδί που πριν μερικά χρόνια έφτασε κοντά στο τριφύλλι, με το οποίο είχε αγωνιστεί και ο πατέρας του, Αργύρης, ωστόσο επέλεξε τελικά να πάει στον Ολυμπιακό!

Το συμβόλαιό του με τους Πειραιώτες ολοκληρώθηκε και πλέον αναζητά το νέο σταθμό της καριέρας του! Αποκλειστικές πληροφορίες του Athensmagazine.gr αναφέρουν πως ο παίκτης βρίσκεται μια ανάσα από τον Παναθηναϊκό, αφού "μάτια" είδαν τον διεθνή άσο να περνάει την Πέμπτη την πύλη της ΒΙΑΝΕΞ, όπου είχε συνάντηση με τον ισχυρό άνδρα της ΚΑΕ Παναθηναϊκό!

Οι δύο πλευρές βρίσκονται πολύ κοντά σε συνεργασία και δύσκολα θα "σπάσει" η συμφωνία με τον Ιωάννη Παπαπέτρου να κάνει το αποφασιστικό βήμα για την μεταπήδησή του από τον Ολυμπιακό στον Παναθηναϊκό, έναν χρόνο μετά τον Ματ Λοτζέσκι!

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share