Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Μουντιάλ 2018: Ο λόγος που ο Ρόμπι Γουίλιαμς έδειξε το μεσαίο του δάχτυλο στην τελετή έναρξης!

Το εξήγησε ο ίδιος...

20 Ιουνίου 2018 16:24
Μουντιάλ 2018: Ο λόγος που ο Ρόμπι Γουίλιαμς έδειξε το μεσαίο του δάχτυλο στην τελετή έναρξης!

Ο 44χρονος Άγγλος τραγουδιστής, Ρόμπι Γουίλιαμς, τραγούδησε στην τελετή έναρξης του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Ρωσίας. Μπροστά σε 80.000 θεατές στο Λουζνίκι, αλλά και ενώπιον εκατομμυρίων φιλάθλων που παρακολουθούσαν στην τηλεόραση, αποφάσισε να δείξει το μεσαία του δάκτυλο, ενώ τραγουδούσε.

Στην πίεση που ένιωσε κατά τη διάρκεια της παρουσίας του απέδωσε την άκομψη κίνηση που έκανε, η οποία προκάλεσε αμηχανία σε όλους. Ο ίδιος δήλωσε πως ήθελε να δείξει πως απομένει ένα λεπτό μέχρι την έναρξη του ματς και πως δεν κατανόησε τι είχε συμβεί.

"Ένιωσα μεγάλη πίεση, γιατί έμενε ένα ακόμα λεπτό και δεν ήξερα τι να κάνω σε μισό λεπτό. Οπότε έκανα την αντίστροφη μέτρηση για ένα λεπτό", είπε αρχικά και συνέχισε για το αν μετάνιωσε:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor Διαρροή: Αυτή ομάδα χάνει την ασυλία σήμερα (20/06) και δίνει 2 υποψήφιους!

"Δεν με εμπιστεύομαι. Δεν ξέρω τι να κάνω σε κάθε περίπτωση. Δεν υπήρχε κάποιο συγκεκριμένο πλάνο. Αυτό που είχα στο μυαλό μου, είναι να τραγουδήσω σωστά και να μην πέσω. Δεν σκεφτόμουν κάτι, είναι σαν να υπάρχει ένα φράγμα μεταξύ του εαυτού μου και της λογικής. Κάτι συνέβη και πέντε λεπτά μετά είπα: Το έκανα όντως; Ναι, το έκανα".

Πηγή: sport24.gr

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share