Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Μαρινάκης σε παίκτες: "Όσοι δεν είναι υπερήφανοι για τη φανέλα, δεν θα τη φορούν"!

Τι είπε στην πρώτη συγκέντρωση του Ολυμπιακού

18 Ιουνίου 2018 20:42
Μαρινάκης σε παίκτες:

Στο προπονητικό κέντρο του Ρέντη βρέθηκε τη Δευτέρα (18/6) ο πρόεδρος του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης, και παρουσίασε στους παίκτες τον Πορτογάλο τεχνικό των "ερυθρολεύκων", Πέδρο Μαρτίνς και τους συνεργάτες του.

Μάλιστα, μίλησε στους παίκτες του Ολυμπιακού και τους ζήτησε πειθαρχία, ενώ όπως χαρακτηριστικά τόνισε: "Όσοι δεν είναι υπερήφανοι και χαρούμενοι δεν θα φοράνε αυτή τη φανέλα! Δεν θα επαναληφθούν λάθη του παρελθόντος".

"Εύχομαι να έχουμε καλή χρονιά και να μας κάνετε υπερήφανους. Τα έχετε όλα στον Σύλλογο και από εσάς ζητάω απόλυτη πειθαρχία! Πειθαρχία και σκληρή δουλειά. Όσοι δεν είναι υπερήφανοι και χαρούμενοι δεν θα φοράνε αυτή τη φανέλα! Δεν θα επαναληφθούν λάθη του παρελθόντος.

Σε λίγες μέρες και κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας σας θα γίνουν και οι απαραίτητες προσθήκες νέων ποδοσφαιριστών, για να εμφανιστούμε πανέτοιμοι για τη νέα σεζόν! Να έχετε υγεία και δύναμη και να έχουμε μια πολύ επιτυχημένη χρονιά, μια χρονιά θριάμβων όπως αρμόζει στην ένδοξη ιστορία μας".

Ο Πορτογάλος νέος τεχνικός των "ερυθρολεύκων", Πέδρο Μαρτίνς, υποσχέθηκε ότι ο ίδιος και οι παίκτες του θα δώσουν τα πάντα για να επανέλθει η ομάδα στην κορυφή:

"Εμείς κύριε Πρόεδρε μπορούμε να μιλήσουμε μόνο με τη δουλειά μας στο γήπεδο. Να είστε σίγουρος ότι θα δώσουμε τα πάντα για να πετύχουμε τον στόχο μας που είναι μόνο η κορυφή".

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor - Διαρροή: Αυτή η ομάδα κερδίζει σήμερα (18/06) το τρομερό έπαθλο!

Στο πλαίσιο της επίσκεψής του ο Βαγγέλης Μαρινάκης ανακοίνωσε ότι τη θέση του Sport Director (Τεχνικός Διευθυντής) αναλαμβάνει ο Κριστιάν Καρεμπέ, παίρνοντας ουσιαστικά τη θέση του Ντάρκο Κοβάσεβιτς, ο οποίος είχε πάρει τη θέση του Μάριο Ουσίγιος. Επικεφαλής του τμήματος σκάουτινγκ παραμένει ο Φρανσουά Μοδέστο. Παρουσιάστηκε και ο Θοδωρής Κοκκινάκης, ο νέος team manager, ο οποίος θα πλαισιώσει τον Κυριάκο Δουρέκα, διευθυντή του ποδοσφαιρικού τμήματος.

Πηγή: sport24.gr

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share