Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Η γκολάρα του Κολάροφ απογείωσε τους Σέρβους, 1-0 την Κόστα Ρίκα!

Νίκη-μισή πρόκριση για τη Σερβία

17 Ιουνίου 2018 17:05
Η γκολάρα του Κολάροφ απογείωσε τους Σέρβους, 1-0 την Κόστα Ρίκα!

Με υπέροχη εκτέλεση φάουλ του αρχηγού της, Αλεξάνταρ Κολάροφ, η Σερβία νίκησε με 1-0 την Κόστα Ρίκα και πήρε σημαντικό τρίποντο στη «μάχη» ενός πολύ αμφίρροπου ομίλου.

Η Κόστα Ρίκα είχε ελαφριά υπεροχή στη δημιουργία του αγώνα και έβγαινε πιο επικίνδυνα στην επίθεση στο πρώτο εικοσάλεπτο, με τους Σέρβους στη συνέχεια να κερδίζουν χώρους και να προσπαθούν να βάλουν το παιχνίδι στην περιοχή των αντιπάλων τους.

Πρωτοβουλία για τους Κοσταρικανούς στα πρώτα λεπτά του δεύτερου ημιχρόνου, αλλά η Σερβία έχασε κλασική ευκαιρία για να ανοίξει το σκορ όταν ο Μίτροβιτς, μετά από εξαιρετική κάθετη πάσα, βρέθηκε τετ α τετ με τον Νάβας, αλλά ο τερματοφύλακας της Ρεάλ Μαδρίτης να λέει «όχι» και να διώχνει σε κόρνερ.

Το 1-0 έγινε στο 58ο λεπτό με τον Κολάροφ να εκτελεί εξαιρετικά και απευθείας ένα φάουλ και τον Νάβας, ανήμπορο να αντιδρασει αυτή τη φορά και απλά να βλέπει τη μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα του.

Με δεδομένο ότι στον πέμπτο όμιλο, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, η Βραζιλία έχει… καπαρωμένη την μία θέση που οδηγεί στην επόμενη φάση της διοργάνωσης, η νίκη των Σέρβων τους δίνει σημαντικό προβάδισμα κόντρα τόσο στην Κόστα Ρίκα όσο και στην Ελβετία.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Κόστα Ρίκα (Όσκαρ Ραμίρες): Νάβας, Ακόστα, Γκονζάλες, Μπόρχες, Ντουάρτε, Βενέγκας (60’ Μπολάνιος), Κάλβο, Γκαμπόα, Mπράιαν Ρουίς, Γκουσμάν (73' Κόλιντρες), Ουρένια (67’ Κάμπελ).

Σερβία (Μλάντεν Κρστάιτς): Στοϊκοβιτς, Τόσιτς, Μιλιβόγιεβιτς, Ιβάνοβιτς, Μίτροβιτς (89' Πρίγιοβιτς), Τάντιτς (82' Ρουκάβοινα), Κολάροφ, Μιλένκοβιτς, Μιλίνκοβιτς – Σάβιτς, Μάτιτς, Λιάγιτς (70΄Κόστιτς).

Πηγή: sdna.gr

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share