Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Η γκάφα του αιώνα που εξόργισε τον Λεμπρόν Τζέιμς! (video)

Τα έβαλε με τον συμπαίκτη του!

1 Ιουνίου 2018 10:53
Η γκάφα του αιώνα που εξόργισε τον Λεμπρόν Τζέιμς! (video)

Συκγλονιστικό όσο και... απρόβλεπτο φινάλε επεφύλασσε ο πρώτος τελικός του ΝΒΑ, μεταξύ των Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς του Στεφ Κάρι και των Κλίβελαντ Καβαλίερς του Λεμπρόν Τζέιμς.

Μπορεί ο Λεμπρόν να πέτυχε 51 πόντους στον πρώτο τελικό, αυτός που θα μείνει, ωστόσο, στην - αρνητική - ιστορία θα είναι ο Τζέι Αρ Σμιθ και η απίστευτη γκάφα του που έστειλε το ματς στην παράταση, εκεί όπου οι Ουόριορς κέρδισαν με 124-114.

Με το σκορ στο 107-106 και 4,7 δευτερόλεπτα στο ρολόι, ο Τζορτζ Χιλ στήθηκε στη γραμμή των βολών για τους Καβαλίερς. Ο γκαρντ των Καβς ευστόχησε στην πρώτη αλλά αστόχησε στη δεύτερη. Ως απο μηχανής θεός ο Τζέι Αρ Σμιθ πήρε το ριμπάουντ αλλά αντί να σουτάρει ο ίδιος ή να δώσει πάσα στον Λεμπρόν που περίμενε στο τρίποντο, ο γκαρντ των Καβαλίερς άρχισε να κάνει ντρίμπλες για να «φάει» τον εναπομείναντα χρόνο.

Μόλις ακούστηκε η κόρνα της λήξης, ο Τζέιμς έβαλε τις φωνές έκπληκτος στον συμπαίκτη του, ο οποίος τον κοιτούσε απορημένος και μονολογούσε ότι νόμιζε πως η ομάδα του ήταν μπροστά στο σκορ...

Ο "Βασιλιάς" Λεμπρόν ήταν πραγματικά ασταμάτητος σπάζοντας ρεκόρ δεκαετιών... Έγινε ο 6ος παίκτης στην ιστορία των τελικών με 50+ πόντους, κατέχει πλέον πέμπτη καλύτερη επίδοση στην ιστορία των τελικών με τους 51 πόντους, ενώ έκανε και ρεκόρ καριέρας!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor 2: Το κράξιμο της Μελίνας στη Ροδάνθη, η κίνηση ματ του Ηλία και το απίστευτο σχόλιο του Τανιμανίδη στον Μουρούτσο (video)

Επιπλέον έγινε ο μοναδικός παίκτης στην ιστορία που συνεισφέρει με 70 πόντους (σκοράρισμα ή ασίστ) και η ομάδα του χάνει. Tέλος, έγινε ο πρώτος που σκοράρει 50+ πόντους σε τελικούς μετά τον Τζόρνταν το 1993!

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share